Tety já už papám

22.02.2010

Ahoj tety,tak musím tu mojí Markétku :girl: pochválit.Furt jsem si stěžovala jak mi nic nechce jíst :00: a dneska jsem to po týdnu zkusila zase.Dopoledne jsem jí zkusila dát přesnídávku od Hami(hruška banán) a měli jste vidět jak otvírala pusu.Tak jsem si říkala super,zkusím večer kašičku.Večer jsem zkusila kaši od Hami a žasla jsem.Malá zase krásně otvírala pusinku a papala.Snědla půl mističky,dokrmila jsem jí mlíčkem z prsu a teď spinká :~!: .No uvidíme jak dlouho.Jo a jak jsem tu psala,že mi hezky spí po umělém mléku,tak jsem před dvěma dny zjistila,že to asi není tim UM.Schválně jsem jí ho před spanim nedala,dala jsem jí najíst jenom moje mléko a spala stejně dobře jako po UM.Takže už jí ho nedávám a zase jenom kojim.Uvidim,jak bude dneska spinkat po kašičce.No ale hlavně jsem ráda,že už mi začíná konečně jíst ze lžičky. :a:

je moc šikovná holčička :one: ,že tak hezky hamá :a\|: ..Oni to jsou asi jen fámy,že mimi budou spinkat celou noc po UM..jak vidíš,tak hezky spinká i po tvém mlíčku..to je super.. :one:

In reply to by monke

To jo,máš pravdu.Včera zase spala špatně,takže už to neřešim.Jsem už na 100 % přesvědčená,že u nás záleží na prdíkách.Když je nemá,spí dobře,když jo,furt se budí.Včera zase celou noc prděla,tak se mi furt budila. :a: :a: Lukyna

Ahojky, tak to je super že už taky tak baštíte :s: Mně se Klárka taky hned naučila papat lžičkou až jsem se divila jak to zvládla rychle :a\|: A taky jsem si myslela že spává celou noc jen díky té kaši ale ted je zase jen na mlíčku a taky spinká celou noc :'zz): Je to super ;) Mějte se :a:

Ahojky,
Markétka je šikula když tak hezky papka. :one: Vždyt oni postupne prijdou na to jake dobrotky :a\|: jim nukame.Niki taky zbašti všechno :s: co ji dam a nekdy se ješte vzteká :^O^: ,že ma malo to je žroutek. :hu:

In reply to by 28Tamara

Jak to že nesnáší lehátko?No ale moje malá má od narození lehátko a na to je zviklá.teď dostala nové,je to podobné a taky ho nechce.Nějak se jí v něm nelíbí.To tedy nevim jak to uděláš chudáku :( Lukyna

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka