sezení v kočárku

22.02.2010

Holky, malá(sedm měsíců a týden) nechce ležet v kočárku. Už by si nejraději sedla. Jak vysoko ji můžu zdvihnout zádovou opěrku? Když jí to zvednu málo, mrčí, když jí to zvednu skoro do sedu, sedá si (ale jinak sama nesedí).
A pak - jak dnes oblékáte? Malá měla zimní čepici, a potila se jí hlava. Pak měla podzimní silnou bundu, body s dl. rukávem, slabší mikinu, punčocháče a dupačky, zimní fusak. Bylo jí vedro...Asi ji zkusím šoupnout do podzimního fusaku a dám jí silnější podzimní čepici...Snad mi zase nenastydne. Teď jsme přečkali rýmu... :00:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojky tak malej seděl v polosedu jezdily jsme tak od 6.měs byl ve sportáku je velkej a do korby se už nevešel,jinka on už tedy sedí od 6měs.pokud ti nesedí tak ymslým,že vtom polosedu mužete,my tak jezdily a malej aspon nevyváděl byl spokojenej :) jinak stím oblíkáním,jáí oblíkám stejně dnes měl bodyčko punčošky rifliky mikču azimní bundu a čepičku spocenej nebyl,akorát jsem dala slabší fusak,ale jakmile se víc oteplí tak už mu budu dávat slabší kabátek ;) i čepičku slabší ;)

mam to stejny malej neumi sedet furt se zveda zvednu ho je klid polozim a to zacne mela.Ale kdyz mu pomuzu vydrzi sedet treba na posteli sam:) a na to oblekani jem zvedava co ti napisou taky me to zajima:)

In reply to by kirisityna

No, ona se taky přitáhne do sedu, ale úplně bez opory nesedí. Když bych jí podepřela po straně, tak by to zvládla, ale to nedělám...A jak to tedy řešíš v tom kočárku? Střídáš sezení s ležením a řevem? :s: Já už jsem si říkala, že asi vytáhnu šátek. Tam je ticho...ale já si musím sehnat bundu...už aby bylo teplo!

In reply to by DenyPu

Ahoj tak já malou pokud bylo nad nulou nosila v zimě v klokánce hodně. oblíkám jí body s dl. rukávem , štramplíky, kalhoty a mikinku , čepici a kombinézu takhle sme šli ráno bylo 5 stupnu v klokánce i jeli v kočáře a to měla ještě nánožník.

In reply to by DenyPu

Taky se těšíme na nošení, máme manducu, od ježíška jsme dostali MaM kapsu, s tím oblíkáním to je strašné, máme punčocháče bodyško, mikinu a slabší bundu, fusak ,nánožník, na hlavě tenkou čepici a kapuci z bundy.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky