34+2tt a nastup na materskou

23.02.2010

Tak vcera jsme byli naposled u moji gynekolozky. Udelala nam UTZ mala je stale hlavinkou dolu a prdelkou pod zaludkem, nozickama a rucickama me kope do boku:D ..vazime 2350g..coz znamena ze jsme za 2 tydny pribrali 250g a jestli to tak pujde i dal tak pri porodu by mela beruska vazit neco malo pres 3 kg..kezby :///: ale co jsem cucela do knizky tak tu vahu mame tabulkovou :qu: ..Jinak manza prisel na to jak vylekat malou v brisku. Normalne mi do nej prdi pusou.. blbec :///: ale fakt je to desna sranda jak tam vzdy podskoci..se chvilku pak rechtame s manzou ale hned na to se ji omlovame ja hladim brisko a manza pusinkuje :c: Takze reflexy prdelina ma dobre :s: ..Co se tyce me tak tvrdneme cim dal tim castejc obcas se uz pridavaji i bolesti v podbrisku jako na MS, obcas pobolivaj zada, trpim desnou unavou ale spani neni jako spani pac musim furt na WC na malou. Koncem tydne doufam ze objedname kocarek a az dorazi tak si zacnu prat at uz mala je co nejdriv venku :girl: ..Jo a od vcerejska jsme na materske..jsem zvedava kdy mi prijdou prvni penize..pac za celou dobu co jsem byla na nemocenske a to je od 5.10.09 mi jeste neprisla ani koruna :-g( hovada! :pig: ..(pardon) ://: ..
Tak se mejte pekne a pozdravujte prtata v briskach :D

Krásný, krásný, krásný ;-)
Já nastupuji na mateřskou až k 1.3. kam poneseš papíry? Jsem přemýšlela, že vlastně od zaměstnavatele bych neměla nic potřebovat, všechno mi vyjel kvůli neschopence, takže bych to rovnou hodila na socku. No uvidím, zítra tam dojedu a raději se domluvím, abych pak všechno nehonila na poslední chvíly. Moc se mi za šéfem nechce :spid:

In reply to by Já a mé mimi

Uz jsem vcera rovnou odnesla zamestnavateli..S posilanim papiru na socku oni problem nemaj. Ucetni tam je dokonce nosi osobne. Kdybych to nesla ja na socku tak stejne bych musela zamestnavateli odnest kopii toho vseho. Ale a asi v patek tak nebo tak pujdem s manzou na socku. A to rikal ze bude rvat ze to uzsnad neni mozny. Minule utery mi volala pani odtamtud ze jim prej vratil papirek za rijen co mi prej posilali. A ze jako proc jsem to nevyzvedla. Chapes to??? a ze prej mi ho hned posle jeste jednou..to uz je tyden co mi ho ZASE posilaj. S manzou jsme se shodli ze oni to nahodou nasli na socce ze to jeste nebylo poslane me tak aby se nejak "omluvili" tak mi volali s tim ze se to vratilo. HRRRR!!!

ahoj chudáčku,ty spadáš pod Prahu co.. se nedivím,oni mají čas,tak jim tam zavolej,to ej divné,že ti ještě nic nepřišlo..aby ti to dali...bych se radši ozvala..aby si enříkali,když by to chtěla zavolala by...
mi teda chodila celkem pravidelně nemocenská,jen za leden ejště nemám,takže budu platit bance penále,ach jo,hlavně že to je nebolí ty...
na Mateřskou nastupuju teď v sobotu,taky jsem zvědavá,jak to bude...už jsme vycucaní z peněz...manža bere nic moc,snaží se něco najít lepšího,ale nějak nic tu není..no snad se to umoudří brzy..
už aby tu byli s námi,ale je ještě brzo..

In reply to by tlamačka

No a jeste pod Prahu 8 a ta je nejhorsi s vyplacenim penez :sick: ...Uz jsme pred mesicem tam s manzelem dokonce byli osbne...penize za rijen mi prej posilali zacatkem ledna ...a za listopad na tu dobu jak jsme tam byli rikala ze poslou do dvou tydnu...no a furt nic...Jdeme tam zas v patek..A cti co jsem odpovedela "Ja a me mimi"... Dobry ne :00: ..Vzorne platim soc a zdrav pojistene statu a poprvi snad "marodim" takovou dobu kdy mi stat musi davat prachy a co a nic velky prd! a pak ze clovek ma byt slusny ze jo :s:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky