zdravím :)

21.02.2010

Ahoj holky,
tak i já se konečně hlásím po porodu. Oba andělíčkové synové spinkají,manža se odebral po velkém přemlouvání se do hospůdky na hokej a tak mám zasloužený klid.
Ano,ano i já jsem se konečně dočkala a dneska jsou tomu přesně 2 týdny kdy jsem na svět přivedla našeho velmi očekávaného syna Tomíka.
Jdu se s váma podělit o můjporodní den(spíš noc).Dala jsem na vaše rady a v sobotu 6.2. jsem zdatně gruntovala u tchýně.Chystala jsem postýlku,tahala stůl s počítačem,skákala po schodech,umyvala zem v kleče a modlila se aby to k něčemu bylo.Nakonec jsem to ve 21 hodin vzdala a šla prvorozenému číst pohádky.Po jeho usnutí jsem si dala vřelou vanu a šla spát.A světe div se v 23.00 mi něco teplého polilo nohy.Ano,ano plodovka!!!Ani nevíte jakou jsem měla radost.Ikdyž okamžitě se mi začali klepat ruce :) :00: kontrakce nikde ale přesto jsme nasedli do auta a jeli do porodnice.Po vyšetření mi por.asis.(mimochodem mladší než já)zdělila,že manžu ještě pošleme domů ať se vyspí,jelikož to na rychlovku nevypadá.Omyl.Za hodinu jsem mu volala ať už přijede,že se to blíží.Během 2 hodin jsem se otevřela o 7cm. :jawdrop: asistentka ze mě měla očividně radost :C]]: nakonec jsem na třetí zatlačení v 4.30 vytlačila našeho obříka. :^O^: šílená úleva.pak jsem už je cítila štěstí,které mě hřálo u srdíčka :h: .
Po dvou hodinách na sále jsem si po vlastní ose odešla na oddělení nedělek a těšila se až mi přinesou andělíčka. :^O^:
Takže shrnutí:holky dělejte možné i nemožné pro urychlení porodu ale s rozumem!!!!!
ve 23 hodin odtok plodovky
v 1 hodinu nástup kontrakcí
v 4:30 mimi na světě :||):
držím pěsti vám,které to ještě čeká a gratuluji všem co už to mají za sebou :|P:

In reply to by Pery

ahoj to taky doufám.už aby bylo jaro a mohli jsme vylézt na pořádnou procházku.tyhle 15minutovky mě nebaví ani zblo.než obleču obě děti tak je poledne a pak abych je za 15 minut zase svlékala.No ještě,že už je konec února.co je u vás nového?

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka