Nevydržela jsem to a zajela si za svým porodníkem...

22.02.2010

Tak pro všechny, které chtějí vědět jak jsem dopadla :#o: . Do čtvrtku jsem to nevydržela. Dnes jsem si zavolala svému porodníkov :*8*: i, ten mě mile přijal. Vyšetřil, zkontroloval pořádně a ubezpečil mě, že doktor co jsem u něj absolvovala 3D ultrazvuk se SPLETL!!!
Jupí!!!!!! :qu: :C]]: :one: :///: :qu: :C]]: :one: :s: Ale co je to pak za doktora? :$$: :$$: :$$: Já jsem z toho byla nanervy, byla jsem zlá na svou lékařku a ono je vše v pořádku a úplně normální těhotenství. :qu: :qu: :qu:
Kdo jim některým dává právo takhle lidem vykládat báchorky. Kopla bych ho někam, nezlobte se VOLA jednoho.
Holky dík za rady a pochopení. Jste super a já úplně v klidu. :\x:

:qu: :qu: super :qu: :qu: jen jsem v šoku z toho, že se jeden dr. může až takhle spléct. To je opravdu zlý sen. Mějte se s miminkem krásně :a:

Ahojky našla jsem si tvůj příběh až mě zamrazilo ,hlavně že jsi s malou v pořádku ,teda jestli se dr.trefil že to bude holčička .To se dr. spletla i s těmi dvojčátkama?když bude malá prcet bude se ti aspoň dobře rodit :one:

Ahoj Marcelko, úplně nám spadl kámen za tebe...ježiš to je velmi dobrá zpráva...toho debila, bych kopla taky...blb..vůbec si neuvědomuje do jakého stresu může člověka dostat...natož těhotnou ženu...ale hlavní je, že to dobře dopadlo...

...no tak to mě p....!No hlavně že jste oba v pořádku a máš klid!Buď na sebe opatrná a užívej si těhulkování mamino:)

Ahojky Marcelko jeeeee tak to je super, no vidis to je uzasny tedy co to bylo za dr by mel byt na tom utz specialista a ne todle???? Clovek aby neveril uz ani doktorum hlavne ze je vse v poradkuuuuuuuuuuuuu juchuuuuuuuuuuuuu :\x:

Ahojky,Nejsem teď úplně v obraze.Znamená to tedy že to mášv bříšku vše normální prostě tak jako když čekáš jedno zdravé mimi?To je teda vůl ten co tam viděl to lůžko 2x.Hlavně že je vše v pořádku.

Vemu to komplet.
Co dodat na PITOMCE??? Diplom ať si nechá stejně ho má naprd, když tomu nerozumí.
Každopádně, znala jsem jeho otce a synáček se tedy nepotatil. jeho otec byl opravdu jeden z nejlepších.
Nechtělo se mi věřit, tomu co jsem se o něm dočetla na recinzích Známý lékař.
Ale po tomhle Vás ubezpečuji, že je vše určitě pravda.....!

Ahojky, tak to moc gratuluji :one: :qu: Jsou to skvele zpravy :qu: Jen nechapu toho doktora, co ti delal ten 3D utz, asi by měl vrátit diplom..... :jawdrop:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky