kojení

22.02.2010

Ahoj holčiny,mam dotaz ted si delam papani mam 20 denní miminko a kojím plně ,trpíme na prdíky a ted kdyz si dělam těstoviny s jednim kolečkem šunky a kukuřici a vše dám na pánvičku s vajíčkem ,je v tom něco co by jí mohlo vadit?poradte protože já už vážně nevim co jíst vše je špatně

Kliknutím vložíte smajlíky:

ja bych tu kukurici vynechala, lusteniny, ale kdyz snis malo nic se snad nestane. ja si ale davala radeji bacha, malou hodne bolelo brisko.

Ahojky říká se že všecko co nadýmá se nemá jíst ,ale jedna maminka tu psala že právě když sníšluštěniny tak co po nich děláš tak prdíš a tak to funguje u miminka ,já teda jedla všechno ale s mírou i luštěniny i zelí a právě od té doby co jsem si nedávala pořád pozor co jím tak malá neměla bolení bříška.

ahoj, prdíky moc neřeš jídlem... protože když se zrovna nebudeš po kilech ládovat cibulí, fazolema a čerstvým chlebem, tak v rozumné míře jez cokoli... dítě bude nadýmat stejně skoro všechno, dokud se jí střívka pořádně nedovyvinou a obě potřebujete živiny a ty jsou důležitější...
- na prdíky sežeň probiotický kapičky, polštářek z třešnových pecek na nahřívání bříška, hodně cvičte nožičkama - každý přebalování, "plavejte" v teplé vaně, nos ji na tygříka a klubíčkuj - šátek a baby vaky jsou na prdíky k nezaplacení!!!
- no a pozor na dlouhodobé kojení - víc jak 30 minut a interval kratší jak hodina a půl - to pak kvasí smíchané natrávené mlíko s čerstvým a dělá to paseku...

Ahoj kukurice zeprej nadyma tak nevim, ale jako tedka to mas stejne naprd protoze ona je jeste strasne malinka takze mojemu bobkovi delalo spatne taky snad vsechno co sem snedla! Musis to nejak vydrzet hodne deti trpi tema 3mesicnima kolikama to byl i nas pripad! Hlavne pokud muzu doporucit pij 3x denne fenyklovy caj, semtam zobni espumisan, a davej kapky malemu baby calm, chce to vydrzet :a:

kukuřice ta určitě není dobrá je po něm bolení mě malej taky trpěl děsně na prdíky občas mě přišlo,že mu snad vadí i voda :?

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky