Rekord v NEspaní :-(

20.02.2010

Čauky tetky :-)
Tak Kubíček ze včerejška na dnešek trhnul rekord v NESPANÍ :r: Včera ráno jsme se probudili, nahamali......hráli si a povídali a najednou byl oběd a Kubíček pořád ne a ne spinkat..... ve 2 jsme šli na procházku s kočárkem kde konečně zabral a spinkal 3 hodiny. No, ale to bylo jeho poslední spinkání! Od 5 byl vzhůru. Hamali jsme, hráli si, povídali jsme si, chodili, hopsali...... pak koupali a hamali a on pořád ne a ne spinkat :-( Takže jsme ho chtěli unavit. Hajal na bříšku.....ale pořád by si jen povídal a smál se. Už byla půlnoc a on nespinkal. Ale maminka už toho měla plný brejle :s: Vždycky mi usnul u prsa, ale tentokrát ani po hodině a půl nee Jakmile jsem se jen trošku pohnula, jemu se to nelíbilo a začal fňukat a pobrekávat....:r: Už jsem vážně padala na hubu a tak jsem se rozhodla ho položit do postýlky a nechat ho........on kňoural a brečel. Tak jsem vylezla, nosila, chlácholila ale beznadějně......takhle se to opakovalo asi 5x, ale už jsem vážně nemohla a tak jsem si řekla, že ho nechám vyřvat. Holky, on to vydržel 40 minut- řev jako blázen. Pak se teda unavil a usnul, ale já měla hlavu jak pátrací balon :s: a za 15 minut opět vzhůru- tentokráte hlad. Nahamal se a opět oči jak brambory a chtěl si povídat...... :? No, holky usnuli jsme ve 3 ráno!!!!! Takže ten náš Kuliferda vydržel bez spánku 10 hodin..... a já se bojím dnešní noci!!! :? Kdyby chtěl aspoň dudlíček..ale to néééé POMOOOOOOOC

To znám..malému jsou teprve 3 týdny, ale v noci nechce spát, vlastně pokaždý když usne spí mělce, vzbudí se když mu vypadne dudlik, když se pohne, jak zaklepe ručičkama a řev.. Má hlad, kojim co 2,5 hodiny a to i v noci..na dnešek usnul a když jsem ho dala do postýlky, jak se dotknul matrace,otevřel oči a začal brečet. Pak jsem ho měla v posteli když usnul u prsa, cca každých 10 minut se zavrtěl a začal kňourat a skoro jsme se nevyspali, teď je koženej v kočáru. je mi jasný, že se vyspí přes den a v noci pojede nanovo..

holky tak to vam nezavidim, maly driv vydrzel vzhuuru jenom hodku, ted jsou mu 4 mesice tak 1,5 - 3hodinky, pak pul hodky az hodku spinka :) v noci se sice budi, ale neuminm si predstavit aby nespal 10hodin.

Ahoj, no tak to je síla. Koukám, že to naše nespaní je oproti vám procházka růžovou zahradou :n: Třeba to ale byla jen výjimka, prostě špatnej den a dnes to už bude lepší. Podobný výkyvy máme taky, i když teda ne tak extrémní. Přeju pevné nervy a napiš, jak to probíhalo dnes večer a v noci,ju? :a:

jednou starsí syn nespal 45h v kuse bylo to strasny :§) :'zz): a nakonec jsme zkoncili z diazepanem na spani aby spal.Bylo to tim ze nam tatka odjel a ono se mu stískalo byl malej bylo mu 11m holky hruza pa pa

Čauky,mám 6 týdenní slečnu a ta trhá rekordy pořád,včerai předevčírem přes den naspala asi 3 hodiny a v noci taky nic moc.Dnes poprvé v životě spala 8 v kuse-jsem z toho byla úplně hotová,také,vždycky usne na 5-10 min.a pak řve,hlavně odpoledne.Třeba je to přejde.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka