Císařský řez

08.02.2008

Ahojte, máte někdo zkušenost s císařským řezem? Příští týden mi hrozí, tak bych ráda věděla co mě čeká, jaké to je, jaké to je potom, jak dlouho trvalo, než jste začaly kojit, kdy jste šly domů a jak dlouho trvalo, než jste byly úplně O.K.

Děkuji

Ahoj ja dneska začínám 37tt a mám úplně stejný problém....ale malá má ještě 14dní na to aby se otočila,ale moc tomu nevěřím jinak půjdu taky císařem....tak mi potom písni co a jak jestli budeš chtít zatím pa a neboj aspoń tě ten porod nebude tak bolet :a:

In reply to by Beruška 21

jít do nemocnice kvůli tomu, že jsem dnes 40 + 2 a malý stále ještě neklesl do pánve a navíc váží 4,3kg. Přestože jsem prostorná v pánvi doktoři mají strach, že ještě přibere a pak by se už nemusel dostat. Také zvažují alternativu vyvolání porodu, ale vzhledem k velkému množství plodové vody a nezralému nálezu by to mohlo trvat moc dlouho. Doktor mě chce mít pod kontrolou, proto musím do nemocnice. No uvidíme.

ahoj holky, děkuju i za romanu za hezký popis, mě to totiž zřejmě čeká taky, jelikož zítra začínám 37tt a malá je hlavičkou nahorü a já mám malou výšku. podle toho, co píšete, se člověk asi opravdu nemusí bát, jesště jednou díky. :k:

Zkušenosti jako takové nemám...ale jako studentka jsem byla u jednoho přítomna.Tudíž po příjezdu na sál maminku otočí na bok,po velmi důkladném dezinfekci se vpraví do páteřního kanálu aneztezie pomocí jehly ( je cítit pouze vpich a pak jemné tlačení,trošku nepříjemné,ale ne bolestivé).Pak si maminka zas lehne na záda....během dezinfekce bříška aneztezie začíná zabírat a anesteziolog bude vysvětlovat vše potřebné ohledně umrtvení a postupu celého zákroku.Strach z toho že něco ucítíš není potřebný,aneztezie je spolehlivá ( maminka na sále povídala,že jí mírně brní prsa a necítí je-nic čeho by ses měla bát,je to normální a na kojení to nemá vliv)....poté co je dokončena aneztezie lékaři začnou dělat své.Jemně naříznou bříško ( žádný velký řez,ale dostatečný aby prošlo miminko),pak dělohu a pak šup a miminko je venku.S maminkou celou dobu komunikuje personál.Doktoři tam s tebou trochu lomcovat,ale nemusís se ničeho bát,je to tím,že postupně roztahují vstup do bříška...miminko zabalí,dají ti ho na chvilku ukázat...

In reply to by Evča_prcek

Pak ho odnesou,aby mu poskytli veškerou péči a tebe mezitím zašijí...no doted si neumím představit jak dlouho jsem tam byla...ale myslím,že tak půl hodiny,možná i třičtvrtě...víc už ti nepovím....tak to bylo z hlediska zdravotnického,jinak nevím...

ahojik tak ja mam za sebou neplanovany cisarsky rez nevim jestli je to nejaky rozdil planovany a neplanovany ale asi jo v tech nervech a v prozivani, my museli na cisare do hodiny tak nebyl cas se bat nebo neco. Mela jsem jen castecnou anestezii tak byl manzilek u me u hlavy a miminko jsem hned slysela, nemusis se bat nic necitis, jen takovy trosku neprijemny tlak jak vybavuji miminko a pak to prejde. Potom to bylo trosku horsi jizva me bolela docela dlouho ale davaji nejake kapicky proti bolesti co neskodi miminku mlicko se mi udelalo do dvou dnu po cisari a kojim do ted takze nemusis mit strach a to mi mimi prilozili porpve az nekdy po osmi hodinach takze nemusi byt pravda kdyz ti ho neprilozi hned uz proste nekojis. Drzim ti pesti papa ;)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka