Zlaté časy Picmousí

08.02.2008

Tak sem dneska jen tak nakukuju, je mi nějak smutno a vzpomněla jsem si na červenou myšku. Bývalo nás tu přihlášených pár a přesto jsme nestačily odepisovat a nasmály jsme se tu.... jo jo, škoda, že je to pryč :r:

Ahoj Božo, taky mám poslední dobou pocit, že už to není taková jako dřív, možná je to opravdu tou zimou, lidi maj prý deprese a začátek roku je vždy hektický, tak možná právě proto.

Ahoj Božo, nojo, Zuzka to uměla rozjet.......tak to aby jsme vylásili výběrko na novou Zuzku, když na nás kašle :///:

Jestli to nebude tím, že ty, které loni porodily, měly větší důvod k radosti. Vyšší porodné, stejný rodičovský příspěvek, neplatilo se za recepty, za to, že vám doktor řekne, že jste všichni simulanti a že 30 Kč nestačí, že chtějí 90. :-g(
To, co jsem napsala je myšleno samozřejmě v legraci. Já jsem šťastná, že čekám zdravý dítě, že mám nejlepšího mužskýho na světě, že mám hodnou tchýni, že umím vařit, že máme z čeho žít, že neskončíme na ulici, že mám dobrýho gynekologa, skvělý rodiče. Já si nemám na co stěžovat. A to někoho zajímá, že jsem šťastná?? :)
Užijte si víkend, těhotenství, rodičovství a ty, které na miminku pracují, tak si užívejte sexuální radovánky a nepočítejte pořád ty plodný dny, protože poslední slovo má vždycky Matka příroda a všechno se stejně ukáže až když to nedostanete.
Doufám, že jsem všechny pobavila a nepište mi, nesnesu kritiku :r: Lenka

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Takhle sis tu srandu asi nepředstavovala :) jako já si tady ty příspěvky pročítám a někdy fakt nevím co na to odpovědět, obzvláště na ty, které popisují co všechno hospodyňky doma uvařily, jak vyžehlily, vypraly hordy prádla, utřely prach, který tam zřejmě ob den lítá po metrech krychlových :00: to přece dělá každá ženská, někdy i chlap a nemusím o tom psát. Jo, nasmála bych se, kdyby některá napsala, že celej den sedí u počítače, dítě vřeští, prádlo neprala už měsíc a zase připálila jídlo, ale je ráda, že si může psát s jinejma ženskejma o tom, jak je ten život nespravedlivej :s:
za chvíli pro mě přijede mužíček, tak budu muset jít, každopádně Tobě a dalším holčinám přeju hezkej víkend :k: Lenka

Jo, holky porodily a mají kupu práce :cc): A my, co chodíme do práce - máme čas leda na chvíli nakouknout ... na narozené miminka a rostoucí bříška :k:

ahojik jo casy se meni, ale dneska to je slabe :) asi tim ze je patek vis. nejak se to tu nehybe ju a mame stejny terminek porodu :) 12.6 :)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka