Jak dlouho jste pouzivali jednorazove plenky vel.1?

19.02.2010

Tak mam nespavou a lezou mi do hlavy ruzne blbosti.. Jsem se chtela zeptat zkusenych maminek jak dlouho jste pouzivali plenky velikosti 1 (2-5kg)? Ja mam nakoupeno 1 cca 80ks...a nevim jestli mam je nakoupit jeste nebo mam uz rovnou delat zasoby tech 2 (3-6kg)?..Dekuji za rady :)

Diky moc holky :) Takze jsem se rozhodla ze uz zadne kupovat nebudu (teda pokud me nenalakaji akce :s: ). Uvidime jak velke mimi se mi narodi a dle toho uz pak poslu tatku at nejake dokoupi bud jeste ty 1 nebo 2:)

ahoj, tak já jsem č.1 nepoužívala vůbec. Rovnou jsme měli č.2 (což bylo 3-6kg) a po 2měsích jsme začali používat č.3 (6-9). No a nyní máme č.4 (7-10kg). Používáme je od 7,5měsíců.....
Určitě nekupuj více plen č.1....využiješ je opravdu minimálně

AHOJKY!!!!!!

Ja pouzila mesic a pul,ona by je mohla mit i dele,ale mne vyhovovalo zas ty vetsi (lehci prebalovani) JA bych koupila na poprve Pempresky sou opravdu nej.JA koupila tenkrat jen jeden balik ten velkej a mam mi koupila druhej a covece nestacilo to!!!KOupila sem asi celkove tri baliky a pak sem sla na dvojku ;-) urcite mesic,mesic az pul budes mit ty mainkate a ja z toho mimi bude rust to budes koukat ;-( ach jo..napred jim TO JE TAK OBROVSKE!!Ze to musis lemne u toho pupiku ohybat a na jednou bum a jsou male ;-( to je ne fer.. ;-)

Ahoj, tak já jsem 32tt a koupila jsem plínky vel. 1 dva balíky, takže 156ks ale taky jsem si tuto otázku pokládala, ale beru si i plenky do porodnice cca 30ks a to bych doma měla jen 50ks takže jsem koupila dva balíky. Prej na den budu potřebovat cca 6ks tak myslím že se to upotřebí.

ahoj,
malá měla po porodu 3,75, takže já používala jedničky cca 1 měsíc. Celkem jsem měla 2 balení z DM, to je myslím cca přes 50 ks plen. Pak jsem koupila 3-6 ty nám vydržely do 3 měsíců. :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka