Potřebuju radu pití z hrníčku

19.02.2010

Jen takovej dotázek, koupila jsem naší malé MAgic cup od Aventu,pije z toho docela v pohodě. Tak se chci zeptat těch co jsou na UM jestli to dětem dáváte pít z lahve s pítkem nebo ještě s tím dudlíkem,když už jí to s pítkem docela jde. Děkuji moc za každou odpověď,vzhledem k tomu že mi vždy napíšou tak dvě tři maminky.

Kliknutím vložíte smajlíky:

tak mi jsme na um už dlouho a když tak od 6m (je nám 9m) svádíme boj s hrníčky, máme vše od aventu, tak jsem koupila i pítko od 6m, které je jak na ty hrníčky, tak se dá dát i na flašku a z toho nepila, resp. vůbec nepila nic krom mlíka, pak teda začala i čaj, ale z toho pítka ne, tak jsem jí dávala dudlík, jako na mlíko, pak jsem to po čase zkusila znovu a nic, tak jsem šla a koupila od jiné firmy hrníček od 6m a ten tekl jak blázen, tak byla celá zráchaná, tak jsem koupila jiný a to bylo lepší, ale poslední dobou to jen nasaje do pusy a vyplivne, tak jsem zkusila zase dudlík a včera zase to pítko od aventu a vede si s ním líp, i když zase dělá stejný krvinky, že to plive. a na tvou otázku, mlíko dávám z lahve s dudlíkem, ne s pítkem, to jen na čaj

In reply to by Terinka84

No já jí zkusila dát to mítko i na mlíko a ona je zvyklá to tahat z toho dudlíku rychle a jak toho bylo moc,tak byla celá od mlíka a ještě se mi z toho poblila,tak jsem si řekla že zatím v tom bude mít jen ten čaj,přece jen toho totiž vypije jen trošku a to zvládne,ale s tím mlíkem to byla fakt sranda.

Ahojky tak mě lahvičku nechce ani náhodou. jediné co jakžtakž chce je právě ten hrníček a pije z toho apspoň čaj. Chtěla bych ho naučit na mlíko a zkoušela jsem i hrneček ale stejně to nechce. byla bych ráda kdyby pil mlíko aspoň z toho hrnečku ale on ne :n: :) tak jí to do toho klidně dej :a:

Já teda kojím a z flašky pít neumí, jen ten dudl kouše a nic nevysaje, takže po nějakém dnu snažení začal pít konečně z hrnečku (kaše a čaj), to aspoň vypije ... tak klidně dávej z hrnečku nebo s pítkem, ať nedopadnete jak některá miminka mých známých, visela jim flaška z pusy, normálně s tím chodili místo dudlíka a většinou pak měli dětičky i černé zoubky

Ahoj jesti si veme UM z hrnečku tak jí nemusíš dávat z lahvičky .Já jsem měla na UM jen nejstarší dítko ale pil ho jen z lahve z hrnečku ho nechtěl.

Ahoj, já bych jí to klidně dávala pít z hrnečku, když už to umí. Moje malá nechce ani láhev s dudlíkem, ani hrneček :(

Jasně že je lepší nechat jí pít z hrníčku, když je šikulka a jde jí to. Moje děti neměli dudlík, tak z lahvičky nikdy nepili, přešli jsme z prsa rovnou na hrníček s pítkem.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky