pomoc špiním!!!!

19.02.2010

prosím vás o radu jsem 8 týden těhotná a dnes ráno jsem začalo trošku špinit na hnědo. Včera odpol. mě chytla podivná křeč do podbřišku a nevím či je to souvislost s tím. Máte někdo podobnou žkušenost, co dělat mám šílet nebo to přejde, nic moc to zatím není, bojím se, že se to rozjede a o mimi přijdu nebo jak se projevuje potrat????? Děkuju za váš názor, jsem nervózní jak blázen, musím se zklidnit.

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojky, okamžit k doktorovi. Na nic nečekej. Já taky lehce špinila a pak potratila. Takže být tebou na nic nečekám.

je pravda že špinění se může stát. Ale raději bych se šla ukázat doktorovi radeji 2x zbitecne nez 1x a pozdě. Tady ti kazdý muze napsat radu ze své zkušenosti ale každý máme jiné tělo. a u každého se každé příznaky projevují jinak. Takže muj názor je že v tomhle se hodne spatne radí.

Ahoj,bud v klidu :) Taky jsem to měla,velký křeče v pobříšku jak u menses a tmavě hnědé špinění,když nekrvácíš tak to nic není,ale raději k Dr.ještě dnes zajdi,proklid duše,ale uvidíš,že to nic není.Objevuje se to u těhulek začátkem těhotenství celkem často :)

já jsem v 8TT také zašpinila jeden den, a to byl den, kdy jsem měla dostat MS (prý se to stává, jak tělo dojíždí zaběhnutý rytmus). Zkus si to spočítat, jestli Ti to taky tak nevychází. Každopádně dr. mi řekla, že když slabě zašpiním, mám si zobnout Ascorutin, lehnout si, odpočívat a být v klidu. Pokud zašpiníš víc a nebo Tě něco bolí, upaluj k dr., nemusí to nic znamenat, ale je lepší, když Tě prohlídne a uklidní ;)

In reply to by KackaTP

menstruace by mi sice vycházela o pár dnů později, ale snad máš pravdu, zjusím si lehnout nebo trochu odpočívat mám doma téměř 2 letého raracha a ten mi moc odpočívat nedá a to dnes budu celý den sama, manžel přijde až večer, děkuju moc za rady

ahoj,hned si vezmi ascorutin 1 tabletu,a domluv se s dr na prohlídku!!špinení většinou nic není,horší je krev,hlavně klíííd,ja špinila při všech dětech!!!

Klííd. Zajdi k dr, ale kolem toho 8tt to je období, kdy bys normálně měla menses, tak se to tak někdy projevuje, ale pro jistotu utíkej k dr a utz tě ujistí, že je vše v pořádku. Třeba ti dají pro jistotu prášky. Já je taky měla.Ale pokud je to červená krev, upaluj určitě!!Pa pa Držím palečky!!! :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky