Včerejší kontrola

08.02.2008

Ahoj holky,

tak se po dlouhé době hlásím.
Včera jsme byli na kontrole a na velkém už i posledním UTZ,teď už miminko uvidíme jen na živo :-).
Tak máme vše co má být, miminko si leželo v mamince na boku,tak jsem říkala,že to má po mě,že ted taky hajám na boku :-).Mělo frajerky ruku za hlavu,jednu ruku v pěst asi tím chtělo říci,že jestli mě budete ještě dlouho sledovat,tak maminku štouchnu do bříška :-)ukázalo pěkně ručky,nožky,prý i na nás koukalo,já bohužel mimi neviděla tentokrát jsem ležela na lůžku a tam nešel otočit monitor,tak jsem jen poslouchala povídání lékaře a vše viděl muž.
Ještě než začal lékař monitorovat tka jsem mu řekla,jestli uvidíte pohlaví tak neříkat :-) tka se smál.Ale pak mi to nedalo a zeptala jsem se zda bylo vidět a prý,že ano,že viděl,zda to chci říci,tak jsem se usmála a váhala,tak mi řekl,ať už to vydržím,když jsem to vydržela doteď,že už to mám za pár :-) A jsem na sebe pyšná,že jsem to vydržela.
No jinak máme cca 1200g a 30cm :-)

Tak pěkný den všem přeji a opatrujte se!!!

tak to jsou dobré zprávičky. Malej kulihrášek si asi pěkně vegetí v bříšku :) to je dobře. Tak si užívej zbytek těhotenství jak to nejlíp půjde :k:

Ahoj Leni no to ja uz se taky tesim na utz :-) je to jste nejaky malinkaty ne?No hlavne ze jste oba dva v poradku a mrnouskovi nic neschazi :-D

In reply to by blondyna

To ano,uteklo to strašně moc rychle..... já nevím u nás se chodí až do konce na gyndu.je to odloučneé pracoviště od nemocnice tak nevím asi mě nepošlou do porodky,moje kamarádka tam chodí taky a s obouma chodila až do konce na gyndu.

In reply to by LenickaV

aha no tak tan muj to ma jinaci.protoze uz mam i 2posledni kolonky proskrtnuty.Ale muzu ti rict ze me desne v noci ztvrdlo brisko a vubec jsem na nem nemohla lezet a tak jsem to rikala doktorovi a on mi rikal ze prej kdyby se to opakovalo tak mam jit okamzite do porodnice na ozvy aby zjistili jestli to nejsou kontrakce a predcastny porod no zatim je to v poradku tak v to taky doufam ze to takhle jeste hodne dlouho zustane

In reply to by blondyna

Já jsem se mu taky stěžovala,že mi teď často tvrdne břicho a že mi asi začlo poslové,dle mích kamarádek co mají za sebou porody to posleové byli.ALe je vše ok,řekl mi jen,že co se bude blížit porod budou přibívat bolesti.
Hlavně se opatruj!!!

My byli také v pondělí na posledním UTZ ve 32. tt. A máme 2229 gramů, ale centimetry nevíme:(. Ty nám pan doktor neřekl. Vím jen tyto údaje: BPD: 85,4 THQ: 82,6 a FL: 61,7 A máme holčičku:) Ale to už vím od 5. měsíce :c:

In reply to by Nea82

Já se celou dobu na pohlaví neptala,ale až teď,ale stejně jsem to vydržela,prostě nám tolik na pohlaví nezáleží,hlavní je zdravíčko a jeslti to bude klučina nebo holčina nevadí,budu ráda a štastná máma za oba :-)

Tak to obdivuju Vas,co si to nenechate rict..Ja to proste musela vedet hnedka ve 20tt..No ja uz taky moji princeznu uvidim az nazivo..Tesim se jak mala :)

In reply to by Zelda

Přesně :s: !! Já také od 20. tt :///: Taky bych to nevydržela, už kvůli barvičkám:)) Nechtěla jsem nic kupovat jen v bílé, zelené nebo žluté a tak.. Buď modrá a nebo růžová ahotovo :°:

In reply to by Nea82

Tak já si zase nepotrpím na barvy když kluk tak jedině modrá nebo u holky růžová,takže já mám všechny barvy neutrální a až budu vědět co to je tak bude mít samo sebou něco holčičíhoa nebo klučíčiho

In reply to by LenickaV

Škoda, že jsi třeba nebyla na 3D, tam toprávě krásně už vidíš, tu podobu, fakt ;) Já tam byla asi ve 25. tt a naše holčička je jasně po tatínkovi, má po něm tlamičku:)) Mrkni ke mně do blogu, tam mám fotky ze 3D. Mám tam i fotky chlapečka mé sestřenice ze 3D a pak hned z porodnice a tam krásně vidíš, jak je úplně stejnej:))

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka