jsem už na prášky

17.02.2010

Holky, co máte taky závislácký děti, jak to zvládáte? Eli je skoro sedm měsíců a skoro si nehraje sama! Když je chvíli sama, tak ječí, že je na čtyřech a nejde jí pořádně lézt nebo, že je tam sama a pod....I když nepřiletím hned, ale nechávám ji trochu si popolakat, je to furt stejný. Teď má navíc rýmu, takže to je ještě horší. Za den stále nic moc nestíhám a jsem z toho věčného mrčení už někdy fakt na prášky!A to jsem se těšila, jak to už bude v půl roce pohoda. Prd!

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj, nám taky bude 7 měsíců a máme úplně to samý. Malá navíc doma vůbec nevydrží spát, takže musím za každého počasí vyrážet na procházku, aby se prospala a já se s nervama trochu uklidnila. Jsme navíc bez tatínka, takže už mi z toho fakt někdy hrabe a občas na malou taky zakřičím a pak mě to strašně mrzí, ale mám fakt někdy nervy v kýblu :(

Taky sem to tak měla. Neuměla si sama hrát, pořád jen kňourala a to jí nebavilo a to taky né a pořád si vymýšlela. Už sem se těšila, až začne víc chodit kolem nábytku, ale sama chodit nechtěla a pořád mě brala ruku, ať jdu s ní a když sem něšla, tak řev. Teď už má rok a 4 měsíce a už je to o hooodně lepší. Už si sama trochu hraje, už těm hračkám rozumí, jak si s nima hrát. I na sobě cítím, že si víc odpočinu. Ale do té doby sem byla každý večer hotová

Ahoj malá má devět měsíců a je to taky mazec. neustále vyžaduje pozornost sama si pohraje chvilkunic ji nebaví jak se hnu řve.Ještě sama nesedí sice začíná lozit ,ale u toho řve je totiž asi pohodlná.Tak nejraději je narukách.A to jsem si říkala taky jaká to bude pohoda.No vůbec. Tak pa :a:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

No, taky jsem zvědavá, až povyroste. Zatím se nikam nedostane, takže v tomhle směru je ještě hodná. Na místě už teď ale nevydrží. Je zvídavá. Začaly jí zajímat všechny možné věci kromě hraček - takže si hrajeme s plast. láhvemi, papíry, krabičkami...To je ale v poho. Jen kdyby nebyla tak strašně umrčená. To je děs! Furt jí musím tahat, protože jí to na jednom fleku nebaví... :00:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka