jak se dneska máte?

17.02.2010

Ahoj holčiny,
tak jak se dneska máte? Já jsem se probudila s neuvěřitelně dobrou náladou a plna energie, což jsem snad celé těhu nezažila 8) :) mám pocit, že všechno dneska bude fajn, pěkně si dožehlím věci pro prcka, poklidím, uvařím a tak.
V noci jsem se sice převalovala asi hodinu a půl, než jsem našla vhodnou polohu, ale musím pochválit našeho puclika Jiříčka do pupíku - on normálně celou noc spinká, maminku vůbec nebudí, prostě je zlatej - tak aby mu to vydrželo i pak :) :)
Holky, všem moc pěkný den přeji :h: :h: :)

Ahojky, taky jsem se dnes probudila se suprovou naladou :-) Celou dobu se mi zdaly sny o nasem prckovi a jak kojim,mazlim se s nim a vzbudila jsem se s usmevem na rtech. Nav ic jdu dnes na monitor takze se tesime co nam zase reknou :-) .Sice jsem zas byla 4krat na wc pres noc ale uz sem si zvykla :-) .Tak se mej hezky a taky preji hezky den :-) :one: :k:

Aaaah, dobra nalada, to uz nejakou dobu neznam.
Mam tudiz 7 dni do TP a na porod to nevypada a ja jsem uz uplne bezradna.
Denne chodim na projizdky, uklizim, varim, chodim 1xtydne cvicit, masiruji hraz, :*O*: a nas maly ma zespodu spuntik a vcera Dr. v porodce zhodnotil, ze budeme rodit tak o Vanocich.
Pomalu, ale jiste se smiruji s prenasenim a vzhledem k velikosti miminka cisarem.
Ale vim, ze nic s tim nenadelam, jenom jsem trosicku z toho smutna, kdyz vidim vsechny ty roztomile stvorenicka, jak se rodi...snad se dockam.

In reply to by marcy

Sama vis, ze to jsou takove chmury- nechmury, ale davaji nam ty prckove ke konci zabrat a delaji si od zacatku, co chteji.
Ale chceme je mit u sebe a konecne je po tech 9 mesicich pohladit a vedet, kto tam bydlel a jestli je v poradku.

In reply to by xenia

No právě, já už se tak hrozně moc těším na malýho - pořád si s tatínkem říkáme, jak bude vypadat, jaký bude mít vlásky, komu bude podobný, jsme hrozně zvědaví a těšíme se čímdál tím víc,, ale co ti mám povídat. Já si teoreticky počkám ještě 6 týdnů a ty třebas už jen 7 dní :h: :k: :)

In reply to by marcy

Pred 6 tydnami mi cas ubihal rychleji, mnela jsem vice aktivit a sily neco delat, plus pripravovat veci pro maleho a balit se do porodky, tehucviceni a predporodni kurzy.
Ted uz se to vlece, kazdy den je jak tyden...takze jsem na tom casove podobne :)

Takové probuzení mám teď posledních pár dnů také...je to úžasné, hlavně v noci malej spinká a vůbec nekope...Večer si kopne naposledy po sprchování a pak už je klídek...teď tam tedy řádí pěkně. Ale je pravda, že jsem ještě brzy...teprve 23t. Přeji krásný den

Jééé, Marcy, tak dneska mi mluvíš z duše :). Po pondělní střevní chřipce se dneska cítím skvěle, spala jsem 10 hodin v kuse, no prostě báječný!!! Ale jinak s tím sluníčkem musím dát za pravdu, že bez něj je to takové poloviční, jsem vyloženě sluneční člověk, takže to slunce potřebuju jako základní životní funkci. O to víc se těším, že vykoukne spolu s Peťulkou na jaře :)))). Byl by gól, kdyby se narodil na první jarní den, to si tatíček dělal srandu, že ho přejmenuje na Jaroslava nebo Jarmila :))))))). Jasně, že to nedovolím :).
Tak ať nám ten optimismus Marcy vydrží :). Já bych dneska chtěla upéct nějakou mňamku, poklidit a odpol zase vyrážím na kurzík péče o miminko, včera byl první, ještě je dnes a taky zítra. Dnes už budeme "trénovat" na plyšákách, takže si mysím, že to bude prča :))).
Tak se měj moc fajn, papa K.

In reply to by Slunko

to jsem ráda, že jsi taky pěkně naladěná :) na to jarní sluníčko čekám taky jak na smilování už :) a jak říkáš, snad ten optimismus nějakou chvíli vydrží. A PS - my na kurzu trénovali s panenkama a bylo to super :one: přeji pěkný zážitek :a:

Ahojky Macííííí tak to je fajn,ze je ti dobre a jsi plna elanu,my uz se take pomalounku uzdravujem ,ale atale nikam nevylejzam,dneska mame tatuldu ve sluzbe,takze az do zitrka sami doma,tak si take nevco pozehlim a konecne si asi dam vanu :one: kdyz uz nemam teplotu mooooc se tesim,jinak Samík je stejne jako Jirik zlaticko a v noci pinka jen k ranu se tam pekne prevaluje nezbednik nas :c: V pa mam kontrolu tak drz palecky at se dozvim neco vic zda je malej otoceny a pokud ne tak co tedy dal...dekujem apapapa

In reply to by Nikkys

Ahoj Niky, tak si dnes pěkně v pohodičce užívej vanu a žehlení (já už sem to zmákla a hned mám ze sebe lepší pocit :) )
já si dnes vanu dám taky určitě, už se těším :c: :)
tak na vás budem myslet, at Samík mamču nezlobí :h: :)

Ahoj. Tenhle optimismus ti strašně závidím.. Já jsem se probudila s hroznou náladou. Od večera mě bolelo břicho, strašně záda, padla na mě nějaká depka nebo nevim co.. Navíc dneska manžel dělá zkoušky z profi licence, takže asi trochu nervy i z něj, jestli to udělá.. No hrůza.. Navíc jak mi včera Mudra řekla, že už mám i branku otevřenou na prst, tak mám strach, abych neporodila, protože musím ještě do práce.. No hrůza.. Když se to sere, tak všechno najednou.. Tu dobrou náladu si užívej, a ať ti vydrží co možná nejdýl!

In reply to by kacik1

:s: promin, ale nedalo mi to a musela jsem se fakt zasmát - kvůli té hlášce, že když se to sere, tak vše najednou :k: bože, to je taková pravda, ono to jednou za čas přijde a pak je třeba půl roku klid. a kdy máš TP? Jinak tu tvou depku docela chápu, z toho co píšeš by do smíchu nebylo asi nikomu :k:

Ahojky trochu jsi mi zvedla náladu :kytka: Takové probuzení jsem bohužel už chvilku nezažila, myslím že je to tím časem. Budíme se do tmy, na jaře bude líp. Navíc Postupně jsme doma všichni nachcípaní a já jsem to te´d chytla od Adámka.
Jo a Adis už mě taky v noci skoro nebudí :potlesk: spí celou noc :potlesk:
Kdy máš termínek?

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka