První zklamání

Anonym (neověřeno)
08.02.2008

Tak mám za sebou první zklamání. Včera jsem měla dostat MS akdyž se nedostavila, tak už jsem začala pomaličku doufat, že bychom mohli být jedni z těch šťastných, kterým by se zadařilo na poprvé. Avšak dnešní ráno mě uvedlo v realitu. MS je tu a náš človíček v nedohlednu. Nezbývá tedy než nevěšet hlavu a snažit se dál....

Jak říkáš, nevěš hlavu, příště to určitě vyjde. A když ne příště, tak přespříště....Držím palečky :k:

In reply to by Pepa (neověřeno)

Jo ber to pozitivně. Horší by bylo, kdybyste se snažili už rok a pořád nic. Takhle jste teprve na začátku. Ono pokud jsi vysadila HA, tak je lepší, když chvíli počkáte. Tělo se prý vyčistí a je líp připraveno na těhu...Takže v tom můžeš vidět něco pozitivního. Já to takhle brala a dočkala jsem se... :) Tak hodně štěstí :k:

In reply to by Pepa (neověřeno)

ahoj, to chápu, 1. měsíc jsem to měla podobně, ale nakonec to přejde. Hele ber to tak , že by to byl opravdu zázrak! My už "pojedem" 4. měsíc a už to tak tragicky neberu. Hodně zdaru!!! :)

In reply to by Pepa (neověřeno)

neblbni! fakt. hele já vim, že ten červíček tam je, ale blbě si určitě neudělala nic. nesmíš to tak řešit. dej se do pohody, uvolni se a hezky přirozeně si užívej sexu, vykašli se na milióny pouček, každej to má stejně jinak. mě třeba doktorka řekla, když sem vysadila prášky: "né že mi sem po měsíci přiběhnete, že nemůžete mít děti!" :) hele je to prostě složitej proces, kterej chce svůj čas. A doporučuju kokument BBC Lidské tělo - díl Zázrak zrození. Je tam o celém těhotenství a taky o tom, že to opravdu není nic jednoduchého. Kolem mne teď holky rodí o sto šest a jedna čekala rok a čtvrt =krásnej kluk, druhá 10 měsíců - druhej krásnej kluk, třetí skoro dva roky = krásná holčička... a to jsou holky kolem třicítky a po třicítce, nevím kolik je tobě. Fakt se neboj.

In reply to by Pepa (neověřeno)

to je správnej přístup. Tak doufám, že to brzy klapne! držim palce! a uvidíš, že příští měsíc se na to budeš dívat už s větším nadhledem. Já sem třeba ráda, že se mi vrátila MS do normálu, a že jí mám naprosto pravidelně. HA sem brala asi 12 let, tak sem se bála, aby nebylo něco špatně. Najdi si na tom i dobré stránky. Jsi mladá, všechno dobře dopadne! :a:

To víš, že nemáš proč věšet hlavu :ww: Já jsem na obě děťáka čekala cca 3 měsíce a to jsem si myslela, jak jsem rychle přišla do jiného stavu :||): Ale chápu tě, že to chce každý teď hned, nebyla jsem jiná :!k:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka