Sny

16.02.2010

Taky se vám těhulky zdaj takové děsné sny o porodech ? :$$: Dneska 3krát a pak jsem nemohla usnout malá Vanesska sebou pak házela v tom bříšku no hrůza noc. Dnes nebo zítra by mě měl dojít usínáček . :h:

Tak nezdá se mi zatím o porodu.Ale naposled mně honili doktoři po nádraží,pořád jsem při tom někde ztrácela kabelku.

Ahojky Carsinko, tak dneska sem mela opravdu zivy sen, az se mi postavily chlupy na ruce :00: cekame chlapecka a zdalo se mi, ze sem po dlouhem porodu porodila holcicku s velikou pipinkou, proto si mysleli doktori, ze je to chlapecek :s: :s: a nikdo ji nechtel, ani manzel, ani nasi a ja teda ze jo no. a jmenovala se Natasa :00: :00: no sileny, takze takovy sny jak sleduju mame skoro kazda :s: :s: :s:

Ahoj Carsy, dnes jsem zrovna čekala dvojčata, to mě vzbudilo a já nemohla spát, ke všemu se chudák vzbudil :cc): tak jsme se v posteli přetáčeli oba dva... Jinak o porodu se mi ještě moc nezdá, spíš, že nestihnu vše dokoupit do výbavičky. Je to sranda... :a:

In reply to by Zuzka Kocerová

no tak jak koukám tak takové pomatené sny jsou všude . Co více si v tom těhu přát že ? Ze začátku zle pak trošku pohoda a najednou se radujem z pohybů pak síly a nemůžeme spát bu´d tím že miminka kopou moc nebo jsou to takové sny .Pak se blíží konec těhu a už se nemůžeme dočkat jak se to stvořeníčko narodí protože už ani stát nemůžem ani chodit nemůžem . No to je celé Těhu

Ahoj,
tak o porodu se mi moc nezdává, za celý těhu asi 2x a ještě to bylo takový nijaký. Poslední dny pořád přemlouvám manžílka, aby šel se mnou k porodu a dnes se mi zdálo, že jsem byla v nemocnici, porodila jsem a jen to napsala taťkovi. Častěji se mi zdá o malým, jak vozím kočárek, jak ho ukládám do autosedačky a dnes se mi zdála naprostá blbost..malého jsem neměla do čeho oblíct, protože bodýčka prožraly myši. Fakt by mě zajímalo kam na ty sny občas chodím :a:

JJ. Rodím o 7 týdnů dřív, manžel někde paří, nebere telefony a největší problém je, že nemam kam dát psa, takže jezdim s odteklou plodovkou po městě po známých a nakonec ho nechávám u rodičů, kteří bydlí 200 km od nás. A celou dobu si zpívam v autě :a:

teda takové sny a ještě beruška zlobí :00: já tedy tet u druhého sny o porodech neměla vubec byla jsem ráda,když jsem se vyspala celou noc jinak jsme pravidelně byla vzhuru od 25tt od tří ráno do 5hod :00: jsem vyprovázela i manžu,což jindy nedělám vstává kolem 4hodiny :00: malej byl hodně akční,ale u prvního jsem měla pořád nějaké divné sny a jeden se mě pořád opakoval,zdálo se mě tenkrát o tom,že se mě narodila holčička s pindourkem....podle dr.jsem měla čekat holčičku :girl: a a narodil se kluk pak jsem po porodu věděla co mě ten muj brouk v bříšku ve snu naznačoval :///: Tak přeji ats e ti zdají jen krásné sny a malá nezlobí :k:

In reply to by Mag28

ahojky jejda tak stím spaním to bude asi stejné protže ze začátku těhujsem spinkala jako miminko celou noc a te´d se to zhoršuje. Asi je to tay tím že malá mě už kolikrát budí no blížím se pomalu do 24tt tak co bysme chtěli že?

ahojky ano take tudle se mi zdalo jak se dr dohaduji nad cisarem a pak me rezou aaaaaaaaaaaa hnus mno asi je to tedy normalni musime to vydrzet nez ty broucci budou tady s nama :h: juu jakeho usinacka jsi objednala?

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka