Odvodnění těla

15.02.2010

Ahoj holky vím že to sem nepatří, ale chtěla bych se zeptat, jestli neznáte něco na odvodnění. Zjistili mi, že mám moc vody v těle. Třeba nějaký lék, nebo babskou radu. Děkuji

Kliknutím vložíte smajlíky:

Na odvodnění taky pomáhá rýže... takže rýži ve všech podobách... a nesolit nebo aspoň co nejvíc omezit solení... jo a pak nejlíp asi pomůže porod... ;) (ale to už si dělám legraci, ovšem ten pomůže zaručeně)

hlavně nesolit, ta zadržuje vodu v těle. A pít zeleninové štávy. Prý vápník zlepšuje funkci ledvin a napomáhá odvodnění.

Dobrej prispevek,ja stim nikde nebyla,ale myslim ze jsem take hodne zavodnena,jsem 9 mesicu po porodu a nemuzu zhubnout ani deko,a pripadam si otekla strasne tak jsem zvedava co ti poradi. ;)

In reply to by andulicek

No ja prave nijak moc nehubla ( jsem 7m po porodu) a nahodou se pri testech prislo na poporodni zanet stitne zlazy. Prej jej ma spousta maminek a vetsinou o tom ani nevi, pokud nejde na preventivku. Vetsinou se to snad upravi, ale me hlidaji, zatim bez medikace. Tak snad se to opravdu upravi do normalu. Tak to muzes mit i timto, samozrejme nechci strasit, jen me to napadlo, ze se to u me projevilo
__________________________
Muf a Niky

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka