které jednorázové plínky

15.02.2010

prosím doporučte mi , chystám se nakoupit a nevím které ? Které Vám nejvíc vyhovují ?

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojik,tak já jsem vyzkoušela různé druhy plínek,ale nejvíc nám teda vyhovují pampers premium care,nebo pampers active baby,ale ty jsou napuštěné takže by mohly dráždit,ale nám to teda nevadí.

jsou z přírodních matrošů, nezpůsobujou opruzeniny a ekzémy. Navíc nevyhazuješ tuny nerozložitelnýho odpadu. Normální jednorázovky jsou vyrobený z petlahví - já bych miminko do umělý hmoty nebalila. Nejlepší z ekoplenek jsou asi Moltex a Viona - drahé a pak v DM maj Alanky - ty sou levnější. Nebo látkovky už dneska nejsou žádnej zabírač času a pro miminko rozhodně nejlepší. jednou nakoupíš a pak už nemusíš nic řešit.... ale to je jen takový tip.

Pro novorozeňátko začni určitě těma dražšíma osvědčenýma značkama - Pampers, Fixies, Bella ... na experimenty s levnějšíma plenkama bych počkala, až si kůžička zvykne na pobyt v plence.

Ahojky, jedině bílé Pampers Premium Care....zejména pro čerstvé mimi ;) ...jo a v Schleckeru je na ně ten teď s kuponkem z letáku sleva 50,-kč a v DM 30,- taky s kuponkem ze slevové knížky...papa

já kupuju našemu prckovi jen Pampers-nikdy mi je ještě nepročůral ani neprokadil jako jiné (Helen Harper,Huggies clasik nebo Háppy :00: ) :a:

Pro kluka jedině Huggies,ostatní mi prostě pročůral bokem a pro holčičku pampers té se zas dařilo huggisky prokakávat :)

ahoj,pro nás jsou nejlepší babylove z dm drogerie, po ostatních se bud malej osypal a nebo mu nesedly, byly nepružné a tak, papa

In reply to by dazour

Jako většina plenek :) nic co je pod značkou Albert bych malýmu miminku teda nedala, nikdy mě o kvalitě svých výrobků nepřesvědčili a to jsem tam nakupovala denně :/ jak vypadaj? Jsou nějakejm plenkám podobný?

Huggies premium je naše nejlepší značka a do jiných už by jsme nešly :n: a že jsme jich vyzkoušely více je ná 12měsíců :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka