Jsem tu poprvé.

15.02.2010

Ahoj zatím se tady rozkoukávám.Mám skoro 2 měsíčního chlapečka Dominika.Který se narodil 24.12.09.Moc se mi tady líbí.A hned první dotaz do kolika měsíců jste nechávali svoje miminka v zavinovačce?? ahoj

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj, taky jsem tu nová.
Moje holčička se narodila taky v prosinci ale 22. máme taky dve měsíce a večer po koupání je malá Viktorka stále ráda zavinutá. jinak kope povída si a je aktivní zatim pap pa

Ahoj někde jsem četla že jen první měsíc by mělo být dítě v zavinovačce a pak už by mělo být na volno. Ale vím že některé děti jinak než v zavinovačce nedokážou usnout. naší malé to trvalo dva dny a zvykla si spát s volnýma rukama ve spacím pytli :-)

mám taky chlapečka jmenuje se Štěpán a narodil se 23,12,2009 v zavinovačce ho mám pořád,ale trochu mu zní koukají nohy no prostě roste jako z vody :cc):

Ahoj,také tě tu vítám...Nám se Daneček narodil 25.12.09.,tak jsme na tom téměř stejně :///: .já malýho svážu jen plenkou-ručičky k tělu,jimak sebou hrozně mele a pořád si sahá ručičkama do obličeje...takhle potom spinká v klidu...Už jsme trhli rekord-spinkal v noci 6 hodin v kuse..A co vy?Jak spinkáte?A kojíš?

Ahoj, Adámek mi v zavinovačce nechtěl být vůbec. Už v porodnici jsem ho nezavinovala. Záleží jak se to malému líbí, nekteré děti to mají rády a líp spí.

Ahoj,
gratuluju k chlapečkovi.Malá byla v zavinovačcce do cca 3.měsíce,pak už nechtěla a vztekala se,tak dostala peřinku.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka