Noční kojení, zoubky a každodenní humbuk před koupáním.. :-)

15.02.2010

Milé maminky, můj Honzík má 2 měsíce a 14 dní, je plně kojený. Přes den i v noci pije co 3 hodiny. Zajímá mě, jestli by si už náhodou ty svoje noční pauzy neměl natahovat.
1) Od kdy vaše děti pily v noci po více než 3 hodinách?
2) Poslední týden začal ten můj prcek pěkně slintat žužlat si ručičku (spíš jezdí hřbetem ruky po dásních). Snad už nestraší se zubama?? :?
3) Denně od 17:00 řve a řve a řve. Úplně bezdůvodně.. Prostě chce do vany a než je ve vodě, tak huláká. Dřív jsem ho koupávala v 19:00, ale rvalo mi srdce ho poslouchat :r: , tak teď koupu už v 18:00. Po koupání se napije a během 15 minut je tuhej. Je to normální nebo je to expert? :#o:
Děkuju za jakýkoliv komentář :a:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj moje malá mi začala tak v tom druhém měsíci spinkat i šest hodin ale ted nám bude 5 měsíců a budí se zase po třech hodinách už jí to na dlouho nezasytí tak dnes začínáme na noc s kašičkou, ale na to je u vás ještě brzo. S tím slintáním je to asi normální malá taky už od 3 měsíců všechno žužlá a strašně slintá a je pořád mokrá ale zoubky se ještě netlačí dr. říkala že se ty dásně pomalu připravují. Ten pláč může působit i kolika zvlášt když pláče každý den ve stejnou dobu mě to dělala vždycky až tak v 19.h a až do 22.h a možná že právě ta teplá voda mu to bříško uklidní, zkus víc cvičit s nožičkama a nebo dát na bříško teplý obklad třeba mu to pomůže.Jinak se neboj určitě je normální dělá to většina miminek.At se daří. Pá pá.

Ahojky je na to ještě malý aby na kojení se budil po delších hodinách,nám bude rok a kojíme cca každou hodinku v noci,dá se říct že kojím celou noc nepořetržítě.
No a co se týče slintání tak to muže souviset se zoubky ale také nemusí,u tak malých dětiček je to normální,moje malá slintala nehorázným způsobem od 4 měsíce a taky pořád strkala ručičky do pusinky jakoby ji svědili dásničky,ale pevní zoubek nám vylezl až v 8,5 měsicích :s: :a:
---------------------------------------
Anička+Kristýnka 3.3.2009
http://Anisek1987.mondozoo.com
http://www.prckoviste.cz/kristinka

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka