Jsme doma....

13.02.2010

Ahojky holkyyyyyyyyyyyyyyy :a: tak já jen hlásím, že jsme v pořádku s Davídkem doma.... :one: pustili nás ve čtvrtek, Davídek je naprosto úžasnej, zatím moc nezlobí, pořádně papá :$}: a s manželem jsme z něho naprosto nadšení.... všem vám moooooc děkujeme za gratulace, zkoušela jsem dočíst, co sem psaly holky, takže Lucce a Lidusce strašně mooooc děkuju, že vám dávali vědět, jak na tom jsme.... a vám všem ostatním děkujeme za gratulace :+^*: :h: omlouvám se všem, co jsem je předběhla... :s: ale to fakt nešlo ho tam udržet... :s: jak bude troška času, tak hodím popis porodu, fotečky a tak.... teď máme doma taťku, tak se tak nějak sžíváme a nemám moc čas sem chodit..... ale to se změní... :one: jo a vzkaz pro látkařky....je to paráda :s: neodolala jsem hned první den co jsme byli doma..... :c: takže budu podávat určo info :one: mějte se moc krásně, roďte o sto šest, je to ten nejkrásnější zážitek v životě.... :h: :h: :h:

Lulu, take mooooooooooooc gratuluji a hlavne,ze jste vsichni v poradku a malej se ma k svetu :) . uz se moc tesime na fotecky a zazitek z porodu. Jak se to blizi,tak z toho zacinam mit docela cim dal tim vetsi strach.

Lulu mooooc ještě jednou gratuluju k miminku! :°O°: Ať jste v pořádku a hlavně v pohodičce :a:

Ahojky, tak to je skvělý, že už jste doma :one: Takže ještě jednou MOC GRATULUJEME :qu: Krásně si ty první společné dny užíjte :a:

Ahoj Lulu, ještě jednou moc grtuluju, úplně ti závidím, že už jste doma, musím to být super!
Hrozně se těším na první fotečky a info o látkovkách, ale zatím užívej taťku doma a malýho prcka a ž bude trochu klidněji, tak zas napiš!
Držím moc palce ať vám všechno jde jak má, opatrujte se!!!!

Veliká gratulace!!!!!! To je super že už jste doma a prďolka se má k světu :-) jééé já už chci taky!!! Ale my si musíme ještě min. měsíc počkat - uffff.

Lulu,to snad ani není možné,před týdnem se Davídek narodil a už jste pár dnů doma,šmudláte se,látkujete a my ostatní?Stále čekáme,stále čekáme :s: .Užívejte si každé chvilky s prckem,miminka rostou moc rychle,tak si to vychutnávejte.Měj se krásně a už se těšíme na fotečky :a: :k: :h:

Ahoj Lulu,
to je super, že jste už opravdová rodina, to vám tak trošku závidím, ale já si ráda počkám :)
těším se na tvé látkařské postřehy z praxe. Opatrujte se,papa.M.

Ahoj Lulu, ještě jednou moc gratuluju :one: :\x: , užívejte si Davídka a těším se na fotečky, info o porodu a taky postřehy z používání látkovek ;) . Měj se hezky :c:

tak ještě jednou GRATULUJI a těším se na fotečky a popis porodu,který si tak úžasně zvládla ikdyž jste to měli těžší tou polohou KP! :qu: Omlouvat se nemusíš ... vlastně si žádnou z Nás Březňátek nepředběhla ... to spíš únorové maminky. :) :a:

Moc obrovský gratulace všem třem jak jste to krásně zvládli!! :) Tiše závidím, já už chci taky!!! :) Ať vám DAvča roste do krásy a dělá vám jen samou radost!

Ještě jednou gratuluju k davídkovi, je to bourák a budu se těšit na další fotečky :c:

Lulu tak moooooc gratulujeme jeste jednou a pak nam teda napisankuj a fotecek se take nemuzeme dockat,to je jasne ze se tedka zžíváte a kort kdyz mate tatuldu doma,Davidek je mooooc krasnej,papapa

Už se těším na popis porůdku KP a samozřejmě fotečky, i když si to přečtu asi až po svém porodu. Užívejte si společných chvil :c:

Ahoj Lulu a Davídku. Jsem moc ráda, že už jste doma a těším se na fotečky a zážitky z porodu :-)..No a taky samo na info o látkovkách :C]]: ..

Ahoj Lulu,
ještě jednou gratuluju z celého srdce :c: Tiše jen závidím, že už máš Davídka u sebe... :qu: Je dobře, že je hodný a dobře papá, aspoň bude hezky růst a bude se mít dobře.... :\x: Tak si to hezky užívejte a určitě se budu těšit na fotečky....Tak pa a pohlaď Davídka :C]]:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky