Konizace

14.02.2010

Ahojky holky.Jsem 4 měsíce po porodu a 11.3. nastupuji do Motola na konizaci čípku.Chtěla jsem se zeptat jestli s tím máte někdo zkušenost?Díky .......... :a:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Já na tom byla u Apolináře, rok před těhotenstvím. Nic ti není, druhý den po zákroku jsem šla dom, musíš dodržovat 6ti nedělí ale jinak se fakt neboj. Držím palce:-))

já osobní zkušenost nemám, ale mamča jí absolvovala přesně před rokem. Měla možnost si vybrat, jestli nastoupí do nemocnice a udělají jí konizaci pod celkovou narkozou s tím, že bude týden v nemocnici a nebo jí to udělají ambulantně, jen s místním umrtvením. Vybrala si druhou variantu. Jela jsem s ní k doktorovi a čekala v čekárně, konizace byla hotová za půl hodiny a já mamču odvezla domů s tím, že dostala instrukce, kdyby měla teplotu, tak máme volat dr. Domů jsme přijeli cca ve 14 hodin, mamča měla ten den jen ležet, max. dojít na záchod, ale nekrvácela, teplota taky nebyla a bolesti říkala byly jako tlaky při MS. Prý se bála daleko víc, že to bylo v pohodě. Držím pěsti, ať všechno dopadne dobře :a:

Ahoj.. Já jsem taky měšla nastupovat do Motola na tu konizaci,ale týden před zákrokem,jsem zjistila že jsem těhotná,tak to posunuli po porodu ..Ted akorád jezdím na občasný kontroly do Kateřinský.. Jinak jsem se o tom zákroku informovala a téměř nic to není ..za tři dny jsi doma :) V dnešní době je opravdu hodně holek co ten zákrok musejí podstoupit...každopádně držím Ti palečky ,at to máš všechno v pořádku .

In reply to by Dominika 1983

také jezdím do Kateřinský.První podezření měl můj lékař před 1,5 rokem tak mě poslal do Kateřinský.Dr.slavík to vyloučil a pak jsem byla těhu.Při těhu mi žádný špatný buňky nevyšli tak mě pro jistotu dělali stěry hned po 6nedělí(jinak se dělaj až půl roku po porodu).Bohužel se to ukázalo a to uvnitř čípku né na povrchu.Operace je akutní........nejhorší pro mě bude opustit Izabelku na ty 3 dny........ :\/: jelikož nekojím tak si jí nemužu vzít sebou....Tobě držím palečky a přeji rychlý porod........ :a:

In reply to by Izabelka

Ke Slavíkovi chodím taky :) Teda to je na prd žes to měla takhle schovaný uvnitř ,ale jsou to borci ,bude to v pořádku :one: V podstatě to nejsou ani tři dny..mě říkali že jeden den dopo nastoupím ..druhý bude zákrok a tři den dopo propuštění ..tak jen dvě noci bez malý a zase budeš mít jistotu ..zdraví je to nejdůležitější :one:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka