Bolesti stydké kosti

13.02.2010

Ahojky těhulky:-)

Dneska končíme šestý týden a je to s náma strašný. Od včerejšího večera si mimís asi dělá místo a já mám strašný bolesti stydký kosti. Jednak mě bolí levá půlka zad, spíš zadku a kyčel a pak teda stydká kost celá vepředu až po kyčle. Někdy mám pocit, že se ani nenarovnám. Jediný, co je vklidu, je ležet a odpočívat. Ale jinak je to krutý. Je to jako při silný menstruaci. Chytne mě to tak, že ani nevím, jestli víc bere stydká kost nebo mě víc bolí v kříži. Už jsem si říkala, že si asi loknu Magnesii. Máte s tím někdo zkušenost? Dá se si nějak ulevit? Jinak asi nemůžu nic než jen ležet. Na gyndě mi dr. říkal, že je normální vše, pokud silně nekrvácím. Ale takhle trpět, to se mi taky nechce :-(

Kliknutím vložíte smajlíky:

tak to te docela lituji. ja byla cele tehu strasne fit, chodila do prace, doma sme delali velkou rekonstrukci, musela jsem pomahat. holka a bude hur. to ze uz ted mas takove problemy je blby! mne zacala bolet stydka kost az v 9 mesici, a to tak ze kdyz jsem chtela vstat z postele tak nejdrive jsem musela na 4 :s: . a to mi do te doby nic nebylo! takze cekaji te krusne casy.

Doktor mi říkal v týdnu na kontrole, že pokud nekrvácím, tak všechno, co mě bolí, je normální. Že prý se bolesti nedají globalizovat, každá to má jiné. Bříško mi netvrdne, to určitě ne, prostě mě to bolí, jako když mám silný menses. Nejhorší je kostrč - přijdu si, jak když mi roste ocas a k tomu mě bolí kyčle. Říkala jsem si, jestli už nejsem přeležená. V týdnu mi dr. dělal stěry a špinila jsem po tom, měla jsem 4 dny nařízené na lůžku a tak mě to začalo bolet. Vím jenom, že prý křížovými bolestmi a tou stydkou kostí trpí každá ženská u nás v rodině. Kdybych asi nebyla schoná sedět, stát, ležet nic, tak bych jela k dr., ale zas nechci zbytečně plašit. S těma křížákama jsem byla na pohotovsti a dr. řekla, že v tomto týdnu je to normální. A že bolesti do 12.tt jsem běžné, znepokojovat se mám prý až pak.

NO JA SI MYSLÍM ZE NA TAKOVE PROBLEMY,JAKO JE BOLEST STYDKE KOSTI MAS JESTE PAR TYDNU CAS.JEN POZOR NA TY KRÍZOVY BOLESTI,TO MUŽE ZNAMENAT POTRAT,TAKŽE SE RADEJI VÍCE HLÍDEJ,A JAK ZAČNEŠ ŠPINIT OKAMŽITE VYRAŽ K DOKTORU!!!PA A DRŽIM PALEČKY AT VŠE JE O.K!!! :a: :a: :a:

to vis vsechno se ti roztahuje jesi si drobnucka tak to boli dost....Ale jesi mas takove sylne bolesti tak to taky neni dobre hlavne ti nesmi tvrdnout brisko..... pi hodne magnezii

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka