Odstranění strií..

11.02.2010

Milé maminky,
byla jste některá na operaci - odstranit strie? Já v těhotenství nabrala 20 kg, 2 měsíce po porodu už mi chybí shodit jen 3 kg, abych měla tolik jako před těhotenstvím. V tom by problém nebyl.. Horší je to s striemi :00: Zadek a stehna teda fakt stojí za to :one: Chci se zeptat na vaše zkušenosti. Nechala jste si některá strie odstranit? Mělo to nějaký efekt? A na kolik vás to přišlo? Děkuju za odpovědi..

Kliknutím vložíte smajlíky:

Já jsem nejdřív taky hodně přemýšlela, že si dám strie odstranit laserem, ale úplně jsem to zavrhla, když jsem viděla nějaké video, na kterém se paní po tomto zákroku hojilo břicho snad půl roku a vypadalo to opravdu otřesně. Ani výsledný efekt mě nepřesvědčil. Nakonec jsem si po dlouhém váhání koupila Trilastin, protože věřte nějakému krému, zvlášť, když všichni tvrdí, že strie krémy odstranit nelze, ale nevím jak to, nicméně zabral a výsledek je po necelých třech měsících téměř stoprocentní. Jedna tuba ale stála 2200, naštěstí aspoň měl ten eshop, kde jsem ho koupila, zrovna akci, takže poštovné bylo zadarmo. V žádné lékárně ani jinde ho neměli, což mě štvalo, protože jsem ho chtěla hned, ale nakonec to bylo v pohodě, přišel mi už druhý den po objednání.

taky jsem se o to zajímala.. mam je hodně na břiše.. jde to odstranit leisrem a řekla mi za břicho 40-60 tis. to by nebyl problém ale řekla když budu chtít druhe dite že se to udělá znova a pak zase dát 60 tis.. a řikala že to jde odstanin tak do 2 let od porodu pak uz to jde blbe takze by mi to udelala jen provizorne a po druhym diteti by mi to nejak dodelala ale ted na to nepujdu koupila jsem si plavky v celku a je to :D

Strie jdou odstranit v pocatecni fazy.Pokud jsou cerstve a cervene,tak je laserove odstraneni uspesne.Je to jako s jizvamy po opersci.Jak to ale funguje v praxi nevim.Nic takoveho jsem jeste nepodstoupila. :) Mrkni na nejaky odkazy estetickejch chirurgii a dej vedet.

gratuluji k úspěšnému shození kil, já nabrala stejně ale bohužel mám stále 14kg nahoře a jen tak se toho asi nezbavím jak jsem si naivně myslela...takže hurá na cvičení :00: :\x: Jinak teda strie se mi udělaly, ale o odstranění nepřemýšlím, jednak to bude určitě bolestivý zákrok a stačilo mi absolvovat císařský řez a řeknu ti, že dobrovolně bych se nějak řezat nikdy nenechala a za další to bude asi finančně náročný zákrok :00: takže vyšší plavky to asi budou jistit ;)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky