za jak dlouho po císaři vám donesli mimi a kde jste rodily

11.02.2010

Holky po císaři. Teď jsem se dověděla, že jedna holčina viděla mimčo po císaři už po 3 hodinách (po spinálu). Můžete mi říct, kde jste rodily , za jak dlouho Vám přivezli znovu ukázat mimčo a jak jste to měli s péčí o něj? Já viděla mimčo znovu až za 24 hod. (neuvěřitelně dlouhá doba, když jste po spinálu) a vozili mi ji jen na kojení a zase si ji hned odvezli.Sama jsem pak byla schopná se o ni postarat až asi 3. nebo 4. den. Ptám se proto, protože jsem z toho byla úplně v pr.... a pokud půjdu rodit někdy znovu císařem, rozhodně chci tu dobu co nejvíc zkrátit...Já rodila v Litoměřicích. Díky

Kliknutím vložíte smajlíky:

ahoj , rodila jsem v Břeclavě, malího jsem viděla hned jak ho vytáhli, potom za 2 hodiny pak každé 3 na kojení a ráno jsem si ho vyžádala na pokoj.Paní doktorka sice tvrdila že si mám odpočinout ale já se nedala a malího mi dali. Za 12 hodin po císaři jsem se o něj starala sama.

Ahojky, já jsem rodila v Ostravě - Vítkovicích. Malou mi na vteřinku ukázali, hned jak ji vytáhli a po očištění a tak s ní v náručí za mnou přišel manžel a byl tam dokud mě nezašili. Pak mě dali na pooperační, manžel byl se mnou. Sestra mi řekla, at jí dám vědět, až to bude procitat, to bylo asi za dvě hodiny, tak když přišla, tak jsem ji zároven poprosila o malou. Tu mi hned donesla. Tak jsme si ji s manželem užívali asi hodinu, možná i déle už nevím. Pak jsem si ji do večera nechala donést ještě dvakrát. Chtěla jsem ji zkusit i přiložit, ale byla jsem přiliš hotová, ležela jsem na rovno na zádech a do toho mi sestřička oznámila, že mám ploché bradavky, tak z toho nic nebylo. Ale mohla jsem ji mít u sebe. Druhý den jsem musela vstát a šup na šestinedělí, tam mi ji den a půl vozili na kojení, pak už byla se mnou. Čtvrtý den jsme šly domů.

ahoj,rodila jsem v Brne...maleho jsem videla ješte na porodnim sále,pak hned jak me přivezli na pokoj,donesl maleho manžel...a pak jsem vždy trvala at mi ho donesou na kojeni...sice se na me divne divali,ale nakonec donesli...kojeni jsem pak mela bez problemu ani mi nikdo nemusel radit,papa

ahoj,
já rodila ve F-M. Malá se narodila ve20:30, pak cca do půlnoci jsem byla na pooperačním, kde mě pozorovali, pak mě odvezli na pokoj. cca kolem 4 ráno (sestra furt chodila, měřila tlak a říkala ať se prospím) mi donesli Emu na kojení. PO hodině mi ji odnesli. Pak zas za 4 hodiny, ale to mi ji tam už nechali celý den (kvůli návštěvám a tak). Vzali si ji zase na noc, abych si odpočala a ráno zase nanovo. Až 3 den mi ji vozili i v noci na kojení, ale to už jsem si ji tam nechala, abych furt nešmejdila v noci po chodbách (mohla jsem ji po kojení vždy odnést, ony by se postaraly) Opravdu si nemůžu na F-M stěžovat. :a:

já jsem rodila v Přerově. Malá se narodila 16.58 v neděli a já ji viděla až v pondělí v 6.45 a to mi jí donesli ukázat a hned ji odvezli na kyčle a pak mi jí dovezli v 8.00 na kojení a už mi jí nechali na pokoji. Ještě že jsem měla dobrou sousedku, která kolem mě chodila. Malou si pak kolem poledne odnesli a mě vyhnali do sprchy. Pak už mi ji nosili jen na kojení a druhou noc jsem strávila bez ní. Já si odpočinula a od rána už pak byla jenom se mnou., za 5 dní mě pustili domů. :a:

Ahojky, tak já rodila ve VYškově, porodila jsem o půl čtvrté odpoledne a kolem šesté- jak jsem se pořádně probrala z narkozy jsem měla malou u sebe a hned mi ji přikládali ke kojení. Plně u sebe jsem ji měla na druhý den.. :a:

Já rodila v Žatci.Malej se narodil ve 12.39 a hned po probuzení a když už jsem nepotřebovala kyslík, mi ho donesli na kojení.Bylo asi půl třetí.Takže velice brzy.Pak mi ho nosili na kojení.Na pokoj ke mě mi ho dali za dva dny.Katka

In reply to by Ivik77

Ležela jsem na pooperačním, to snad ani neni jipka:-)),od středy a v pátek jsem šla na pokoj.Ale normálně bych mohla už ve čtvrtek, ale před Vánocema se tady rodilo pořád a pořád,takže mě neměli kam dát.Ale mohli mi tam návštěvy,kdykoliv,i večer,takže to bylo i na jipce super.A malýho mi nosili na kojení.Ale někdy mi ho nechali i dýl, protože sestřičky nestíhaly jak tam bylo moc maminek.myslím si, že žatecká porodnice je opravdu super, i doktoři jsou opravdu na pravým místě,rozhodně doporučuju.Jasně, najdou se tam i vyjímky, ale to všude.Tedy ne doktoři, těm jsem důvěřovala stoprocentně.
Katka

Já rodila v Plzni Lochotín, celková narkoza, Rozárku mi přinesli na JIP asi za 4 hodiny (v 8 večer), to jsem jí prvně přiložila.Druhý den mě převezli na šestinedělí a malou mi přivezli hned dopoledne na kojení, pak bylo první vstávání z postele a domluvili jsme se, že mi malou nechají celé odpoledne, na noc si jí vzali.Od třetího dne jsme stále spolu.

Ahojky, já rodila v Rakovníku. Malej se narodil ve 3.15 a po 6 hodině mi ho přivezli prvně ukázat. První noc ho měly na starosti ještě sestry, ale pak už jsem měla prdíska furt u sebe. Jinak jsem si malého u sebe ten první den mohla nechat jak dlouho jsem sama chtěla a protože jsem ten den byla samá návštěva, tak tam byl se mnou skoro celý den.

In reply to by DenyPu

No já tam pro všechny byla docela záhada:) Opravdu jsem se po operaci docela dost rychle dostala zas do normálu. Pravda, že nejhorší bylo to, dostat se z postele, ale jakmile jsem se z ní vysoukala, tak pak to bylo uplně v pohodě. Možná to bylo tím, že ten rok jsem prodělala dvě laparoskopie a ty bolesti po operaci jsou stejné. Já věděla, že čím rychleji se začnu hýbat, tak tím rychleji se budu zotavovat. Mohla bych jít klidně druhý den domů a kdyby neměl malej žloutenku, tak bych snad i šla.

In reply to by Ivik77

Tak já už taky druhej den slezla z postele, ale jak...A to už jsem neměla dren. Mně se to taky hojilo krásně, ale dojít si pro malou asi dvě stě metrů tam a pak zase zpátky! To jsem si fakt netroufala...Bála jsem se se ji i brát z postýlky, abych jí připadně nepustila, kdybych se nějak zapotácela...

ANI ME NEMLUV.UZ JE TO ROK CO JSEM RODILA CISAREM (EPIDURAL)
RODILA JSEM V 36+4TT A MALA MUSELA DO INKUBATORU SKRZ TEPLO.TAKZE MI MALOU NEDONESLI VUBEC :-( MALOU JSEM VIDELA AZ DRUHY DEN CO ME PREVEZLI Z JIP NA SESTINEDELI. ALE STEJNE MI JI NEDALI ANI TAK A JA ZANI DOCAHEZLA K INKUBATORU. BYLA V INKUBATORU 4 DNY A 3DNY NA VYHRIVANE PODLOZCE. VUBEC JSEM JI NEMELA U SEBE A TAKY JSEM NATO STRASNE DOPLATILA PSYCHIKOU! :-( PORAD JSEM JEN BRECELA A SBRABORALA SE STOHO PO DVOU MESICICH.fAAAKT UZ TOTO NECHCI NIIIIIKDYYYYYYYY ZAZIT!!!!!!

In reply to by Kirsche

Tak to chápu! To je ještě horší kombinace, než ta moje. Naše mimi bylo v poho. Ale i tak jsem celý šestinedělí prořvala a když si na to vzpomenu, ještě dnes jsem z toho špatná...Ať chci nebo ne, furt to tam někde visí a mám strach, že když bych druhé mimi rodila přirozeně, že k němu získám silnější vztah a to první dítě pak budu šidit. Je to děs!Nejvíc mě štve, že i když jsem furt sestru prosila (když jsem se na ni na JIP dovolala...), aby cinkla nahoru, že chci malou vidět, tak když už konečně zavolala, tak jí řekli, že nemají čas! Proč jsem si tedy asi dávala spinál, že? Jinak byla péče fakt super, ale ten začátek byl hroznej!

In reply to by DenyPu

TAKY NEMUZU STEZOVAT,VSE BYLO SUPR,ALE PSYCHIKA SILENA! JSEM RADA ZE TO JE ZAMNOU A UZ SE TO NEBUDE OPAKOVAT.JSEM RADA ZE MI NEZUSTAL NERV.JA JSEM TEDA NERVAK :-) ALE TO UZ OD NAROZENI :-)!!! JINAK TO ZE TO MAS PORAD NEKDE SKOVANY A KDYZ SI VZPOMENES JE TO OUVEJ TAK MI ANI NEMLUV. ZROVNA TET NATO MYSLIM A NENI MI NEJLIP! DRUHY MIMCO CHCI RODIT NORMALNE.KAMOSKA ME RIKALA ZE KDYZ UZ JSEM BYLA JEDNOU CISAREM TAKZE S 80% ME BUDOU CHTIT REZAT ZASE :-( ALE JESTLI BUDE VSE OK TAK SI NORMALNI POROD VYRVU PROTOZE TO UZ FAAAAKT NECHCI!!!!
A TAKY ME CISAR HROOOZNE BOLEL...MAM SPATNE ZAZITKY
JO A RODILA JSEM V BOSKOVICICH

Ahoj, já byla v celkové narkoze a Domču mi přinesli na přisátí 2,5h po porodu (kolem 11h) a pak až druhý den v 5h ráno. Druhý den mi ho nechali na pokoji přes den a na noc mi ho vozili a 3den už jsem si ho vydobila napořád, bylo mi ho hrozně líto, že ležel na sesterně beze mě. Ikdyž teda můj pohyb byl katastrofální... Rodila jsem v Litomyšli. Jo a ještě dodávám, že jsem se v porodnici vůbec nerozkojila a šla domů s příkrmy, Domča totiž absolutně nesál. Doma se laktace rozjela, tak nějak, ale jen na 6 týdnů. Bylo to vyčerpávající, po 2hod. zkoušet přikládat, pak krmit přes stříkačku (jinak prostě nepil) a pak odsávat. Nedělala jsem nic jinýho, než si šudlala prsa!

In reply to by Kristule

SLA JSEM DOMU STIM ZE SE ROZKOJIM A ANI TUK.PORAD JSEM KOJILA A MALA PORAD RVALA HLADY (NESALA) PAK JSEM PRIKRMOVALA A NAKONEC JSME DALI UM. PO 3TYDNECH TO BYLO VYCERPAVAJICI A POTOM JSME UZ BYLI STASTNI CO ZACALI PIT SUNAR!

já rodila v Karviné,chtěa jsem být při vědomí ale nakonec mě uspali celkově ikdyž jsem nechtěla.syna mi ukázali až pozdě v noci jen na pár minutek,druhý den ráno mě převezli na odd šestinedělí a syna na kojení jsem měla až 3den vždycky jen na kojení jinak mi ho nedaly,4den mi ho nechali už od rána a 5den jsme šli domů,byla jsem úplně hotová syn se nechtěl přisát a kojení byl horor myslím že to bylo i tím že jsem ho měla tak 3x za den na kojení a jinak ho dokrmovali :-(

In reply to by pet.name

Tak to mně se malá naštěstí přisála a vůbec byla zlatíčko! Aspoň něco bylo fajn. Jinak my jsme šli domů až za 14 dní - po císaři u nás pouští později...Na ten začátek tedy taky nerada vzpomínám dodnes - pamatuju si, že jsem byla strašně zklamaná, že jsem ji nemohla vidět a byla jsem naštvaná i na tu naší cácorku, že se nechtěla otočit - pak by to šlo přirozeně...

In reply to by DenyPu

mě je to pořád líto a to jsem 9měsíců po porodu,mrzí mě že jsem ho neviděla jako první a prostě ty první dojmy a pocity...bych tam byla o den déle ale chtěla jsem už domů já byla už druhý den v poho a chodila jsem a vše kolem jsem si udělala sama chtěla jsem už ýt doma

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka