Posledni poradna u meho Dr.

11.02.2010

Ahojte.
Hlasim navrat z posledni poradny u meho Dr.
Dnes jsme s Matuskom uspesne vstoupilo do stavu donoseneho a vypada, ze se nam z neho nejak nechce ven.
Vsechny vysetreni jsou v poradku, dokonce mi dnes Dr. meril panev, ale tem rozmerum i tak nerozumim.
Vaginalni nalez, teda ani nahodou k porodu neni...akurat jsem ted po navratu zacala spinit...tak nevim, jestli je to jenom dusledek vysetreni, nebo se neco zacina dit.
Nase biometrie mimi dopadla dle ocekavani, cekame megavcelku....Dr. se snazil porad ten obvod briska zmensovat, abych to prezila, i tak jsme porad v rozmezi 3500-3600g a do terminu mame dlouheeee 2 tydny.
V utery jedeme uz do porodnice a Dr. mi kladl na srdce, ze mam na tu vahu a hlavne obvod briska( dle , ktereho ted hlavne zavisi vysledna vaha), nekoho upozornit a doporucuje kdyz tak ukonceni tehotenstvi v terminu.
To jsem rada, jenom doufam, ze to pochopi i ten Dr. v porodnici.
Akurat se holky bojim, ze porod bude nakonec vyvolavany a hodne dlouhy a s megavcelkou asi namahavy az do konce.
Jedina moje opora je ted Andelina, ktera to vsechno zvladla i s couvanim a megavcelkou na 1*, takze nas netopyrek doufam taky nebude delat potize a poleze sam ven.
Samozrejme mam strach.
Co myslite s tim spinenim ( mam bohuzel kokouse ) a bojim se , abych necekala doma a pak nestihla dostat ATB.

tak to si fakt můžeme podat ruce, to jsme na tom s tou váhou fakt úplně stejně... jinak si myslím, že špiníš po tom vyšetření - já jsem minulý týden taky celý den špinila a nic se nedělo a ani teďka to nevypadá na porod přirozeně...

In reply to by barbusacek

A co v poradne?
My jsme dnes 38+0 a mame BPD 93, AC 350, FC 73...akurat ten obvod briska mne teda dostal 35cm :$$: , snad vetsi nez hlavicka.

Ahoj Xeni,
tak konečně víš, kolik ten váš poklad váží? já čekám taky ty 3,5 kg....
Jinak k tomu špinění, já bych asi počkala odinku, jestli to přejde a budou k tomu ještě nějaké příznaky a kdyžtak šupkala do porodnice... taky mám strach skrz toho koka, aby mi stihli dát ATB....
Myslíš, že když je všechno o.k., jen je mimčo větší, ak vyvolají porod? Já bych to brala, pokud se dokopu až k termínu,ale nevím, jestli se o tom u nás v porodnici se mnou bude někdo bavit :( Je pravda,že se mi zdá,že se mi za poslední týden bříško dost zvětšilo :O

In reply to by Rozaarinka

Ja taky nevim jestli to bude Dr. v porodnici brat v uvahu, uvidim v utery jak se domluvime.
Ja osobne bych taky radsi prirozeny porod.
Co se tyce toho koka, jsem vcera na predporodnim kurzu dostala instrukce, ze na nic necekat a i s nepravidelnymi kontrakcemi jit radeji driv do porodnice, abychom stihli ATB ( 4 hod. pred porodem), jinak je bude muset dostat i maly a to bych nechtela.
Ja mam pocit, ze mam to brisko spis takove tuhe, nez vetsi a rozhodne trosku niz nez bylo...i sestricce v ambulanci se zdalo, ze uz se chystame.
Ja chci toho 19.2.

In reply to by xenia

Já si včera dala dlouho procházku, byla to paráda, konečně čerstvý vzduch, ale v noci jsem trpěla jak :pig: .... břicho jsem měla celou noc jak velký šutr, že jsem se nemohla ani nadechnout... Ale asi to dneska risknu znova, třeba to fakt něčemu pomůže... kdyžtak si aspoň vyvěrám hlavu :) ...

Dekuji Vam holky, Vy to uz taky mate za par, teda Devil to ma jiste a Peci vypada taky nadejne.
Takove skusene mamky vcelky to zvladnou levou zadnou.
A s tim neprenasenim...to bohuzel zavisi od Dr. v porodnici, ale doufam, ze bude mit taky rozum na spravnem miste a nejak nam prirozene pomuze.

neboj, všechno dopadne dobře i když teda ty poslední dva týdny by si mohli odpustit kvůli váze. S tím špiněním ti bohužel neporadím, já nikdy nic podobného neměla :n: budu držet palečky aby všechno bylo jak má :\x:

To spineni muze byt diky tomu vysetreni, a taky nemusi, kdyz bude delsiho trvani, tak si zavolej do porodky, popr. se tam jed ukazat, fakt nevim. Ja spinim ci zatkuju od rana, tak jsem zvedava, jestli se neco bude dit. U Tebe fakt nevim, uvidis, co Ti pisnou holky, ale lepsi pro Tvuj klid, si tam sjet. Jinak se mas, ze Te nenechaji prenaset, pac je to fakt des. Dnes uz jsem 40+4tt a sleduju se, az beda. Porod zvladnes, neboj, zvladne to kazda, proc by ne Ty!!!! Ze bude vcelacek vetsi, to nejsi sama, koukam, ze se rodi same vetsi vcelatka, tak hlavu vzhuru!!!! :) Drzim Ti peste, at spineni ustane, nebo at se teda neco rozjede!! Podej info, kdyby neco!!!! :k:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka