STRACH!

11.02.2010

Ahojte spolutěhulky :a: ,
tak jsem se tady chtěla vypsat už před dvěma dny, ale nějak nešly zase otevřít stránky }:) .
V pondělí jsem byla u :*8*: pro výsledky z odběrů na cukrovku a štítnou žlázu :#o: . Jekoliž stále hubnu a nepřibírám. No maras. Všechno špatně :r: . Hned mě poslali do Endokrinoligické poradny, ti si mě objednali na jejich odběry a objednali mě UTZ. Vysvětlili mi co se může stát, pokus se vše projeví, v jaké míře a kdybych se třeba neléčila :\\: :\\: :\\: . Kdyby byli radši potichu :( . Od pondělka nespíme. Manžel se bojí snad daleko víc než já. Pořád na sebe jen koukáme, je milejší než obvykle, chodí po bytě a přemýšlí.
Bojíme se!!!
Na miminko se moc těšíme :°*°: or :°~°: . Málo co jsem v 8.tt byla hospitalizována s Prasečí chřipkou, tak zase prožíváme stres, který mě a miminku také zrovna nepřidá.
Jsem zvědavá, jak v úterý vše dopadne a co nového se zase dozvíme.
Tak Vám ostatním těhulky přejí příjemně prožité těhotenství :a: .

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Ahoj veru, děkuji Ti za informace, které jsi mi poskytla. Snažím se být v klidu a potom co jsem se už na netu vše dočetla, že není hned vše tak jak ti lékaři řeknou. Postraší. Medicína je dnes hodně daleko. Mluvila jsem i se sestrou Endokrinologie. a říkala a´t se nebojím, že takových těhulek odrodili už hodně, tak mi nezbývá než jim důvěřovat a počkat do úterka na výsledky. Ale děkuji ti moc.

ahoj marcelko,moc ti držím pěsti a´t je vše v pořádku!!!!!!!!ty jsi se léčilan před těhu se štítnou žlázou? :a:

In reply to by edita

Ahoj Edit, nikdy jsem se neléčila na ŠŽ, ani cukrovku. Včera jsem ale mluvila s mou kmotrou a ta mi řekla , že udajně na ŠŽ trpěl děda, ale měl jí tak slabou, že nebral ani žádné léky. Už jsem se stím smířila. Hold mi nezbývá nic jiného než důvěřovat lékářům. Ale děkuji Vám. :a:

ahoj marcelko,určitě to bude dobrý..když sem byla 7+2 tak sem měla 59kg a teť při kontrole v 14+1sem měla 59a dneska na váze 58.strach z toho nemám.paní doktorka řekla že je to normálmí..jinak kamarádka za celé těhotenství nepřibrala ani jedno kilo a miminko si to bralo asi z ní.holčička byla v pořátku a je zní 16slečna.ať ti všechno dopadne dobře a miminko jen roste. :a: pa leňa

ahoj marcelko,určitě to bude dobrý..když sem byla 7+2 tak sem měla 59kg a teť při kontrole v 14+1sem měla 59a dneska na váze 58.strach z toho nemám.paní doktorka řekla že je to normálmí..jinak kamarádka za celé těhotenství nepřibrala ani jedno kilo a miminko si to bralo asi z ní.holčička byla v pořátku a je zní 16slečna.ať ti všechno dopadne dobře a miminko jen roste. :a: pa leňa

Ahoj, tak teď nevím. Kolik jsi zhubla? Já jen, že jsem taky ještě nic nepřibrala. Před týdnem jsem byla v poradně a mám pořád stejně jako v 8+4 a to zítra začínám 19tt. Když jsem si stěžovala sestře, že furt nepřibírám, tak mi řekla, že mám být ráda, že to teprve přijde. Věřím, že u vás to bude v pořádku. Doktoři na vás dohlídnou :a:

In reply to by Mija

No výchozí váha byla 63kg. Přibrala jsem kilo,zhubla půl a teď přibrala 25dkg. Celkový plus je 75dkg. Takže teď vážím 63, 75kg. Taky si myslím, že by na nás měli dohlédnout, ale víš kolik je případů, že se spletli. A pak byli třeba lidi nešťastní nebo šťastní.

In reply to by Marcelka82

No, tak do příští poradny jdu 4.3., tak jestli ještě furt nic nepřiberu, tak už budu chtít vzít krev. Já se spíš divila, že to tam nikomu nepřijde divný, že nemám ani pár deka navíc a přitom jsem ještě zhubla 5 kg od začátku. To oni ale neví, protože mě poprvé vážili v 9tt a to už jsem měla ty kila dole :( Jednou jsem přibrala 2 kg, ale za měsíc byly zase dole a nikdo mi nic na to neřekl. Stálá odpověď:"Je to normální, ještě přiberete."

beru, neboj, všechno bude dobrý. já zatím taky hubnu, i když jsem zatím teda začínám 13.týden. nervováním ničemu nepomůžeš. mě taky minule doktor vylekal přednáškou o tom, ať si radši koupím čípky, abych předcházela zánětu, že bych mohla dostat zánět blan, praskla by voda a bylo by po Hráškovi :( no a zítra jdu na pohřeb dědy, kterého jsem měla moc ráda. umřel v sobotu a já si pořád neuvědomuju, že je to pravda, tak se děsím, abych se neskládala, až ho uvidím ležet v rakvi. musíme prostě bojovat. jak proti stresu, tak proti katastrofickým scénářům doktorů. jo a ještě něco, mamka je po mrtvičce a doktoři říkali, že možná nebude vůbec chodit a s levou rukou nepohne. no a chodí a rukou hýbe, tak hlavu vzhůru ;)

In reply to by zdenulinka

Snažím se. Mám doma už jednoho prďolu který mě potřebuje. Vím, že se nemůžu uzavřít před světem. Snažím se to tak nějak rozdýchat. Uvažovala jsem, že navštívím ještě jednoho známého doktora. Jeden názor se mi zdá nedůvěryhodný. Je to odborník na riziková těhotenství. Nechci tím hanit mou doktorku, ale někdy to vše bere jak na běžícím páse jak to leží a běží. Ale dík

Ahojky, vis dr nekdy opravdu prehani rikaji vetsinou jen tu nejhorsi variantu ale pokud mimisek roste bude to dobry uvidis, preji pevne nervy a pokus se byt v klidku mimisek to uz citi a potrebuje veselou maminecku :one: :h:

In reply to by Marcelka82

neni zac urco to bude dobry fakt zadny stres i kdyz lehce se rekne hur kona ze....
jidlo je potreba musi z neceho rust a ty jsi jinak hodne hubena nebo aspon nejake kg mas navrch? Nemyslim to zle ale kdybys nebyla uplny lunt tak si urco to potrebne mimisek z tebe bere joooo a urco bych brala vitaminky nebo pila ten gravimilk :one:

In reply to by Marcelka82

ja myslel jako pred tehu ze hubeny holciny maji nabrat vic nez ty co jso trosku obalenejsi vis... ale jinak si starost nedelej ja mela plus 2kg v tomto tydnu coz take neni nic moc a uz se pekne rozjizdime nechci videt vazeni ted v po.... :00:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky