Kdy dělat test? Před MS nebo podle styku?

11.02.2010

ahojky holky, chci se zeptat kdy bych si měla dělat test? Asi to zní blbě, jedno dítě už mám tak bych to měla vědět. Ale s přítelem jsme měli promilovaný celý víkend od 29.-31. 1., teď je mi už druhý den špatně a přemýšlím jestli by se mi to po 12-13 dnech po styku objevilo i na testu? MS mám dostat až příští pátek. Měli jsme sice přerušovaný styk ale i tak podle toho že jsme se milovali v pátek večer, pak půl dne v sobotu a v neděli ráno. S otcem Klárky jsem neotěhotněla skoro 4 roky co jsme takhle praktikovali přerušenou soulož a až pak po 4 měsících kdy si nedal pozor jsem otěhotněla. Je tady některá z vás která otěhotněla skrz přerušovaný sex?

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj,test bych dělala nejdříve v den vynechání MS,před tím může být pozitivní a MS stejně dorazí :00: :00: A my jsme přerušovaný styk provozovali rok a nic.Nicméně,jestliže to u vás bylo takhle intenzivní,myslím,že je vcelku velká šance,že se to povedlo,jelikož po poředchozím styku vždy v močové trubici pár spermií zůstane.Takže pokuď jste měli v sobotu sex několikrát za sebou,je možné,že tam mrška pronikla :s:

Ahojky, já osobně teda ne, přeřušovaný styk jsme měli rok a půl a nic se nestalo. Ale taky by mě zajímalo kdy si udělat test, protože já mám zase nepravidelnou ms. Mám v rozmezí 29-35 dnů. No a vzhledem k tomu, že máme jet 1.týden v březnu na hory, tak bych "potřebovala", abych tam měla plodné dny nebo už byla těhu.... Tak přemýšlím, že jestli to do úterý nedostanu, tak si dojdu k dr. na provokačku. Ale nevím, jestli neudělám kravinu.

In reply to by jujunka

myslím že 2 týdny po milování by se to už mělo ukázat, na testech je psané že se dělají v den očekávané MS jenže oni počítají to že v prostředku cyklu, tj. 14-15. den cyklu je ovulace a po 2 týdnech od ovulace by měl být už test pozitivní. Nevím jestli jsem to napsala srozumitelně, každopádně pokud se podaří otěhotnět třeba až týden před MS(to jsou spíš vyjimečné případy) tak test začne být pozitivní až týden po vynechání. A ty jsi teď kolikátý DC? Nebo kdy jsi to měla dostat?

In reply to by johny.bello

Dneska jsem 29 DC, takže bych to měla dostat dneska nebo nejpozději 16.2. Mám tenhle měsíc i dost divnou BT teplotu, takže jsem z toho celá nějaká divoká. Už 3.den mě bolí podbřišek jako kdybych to měla dostat a pořád nic. Vždycky tak týden před MS mě bolí prsa a teď nic. Přikláním to k tomu, že jsem asi ani neměla ovu (měla jsem dost nízký teploty), tak možná proto ty prsa nebolej. No nevím.

In reply to by johny.bello

Děkuju :) Možná že ho zkusím na Valentýna nebo asi raději až toho 17.2. A když bude negativní, tak asi zaběhnu k dr.na tu provokačku. No uvidíme. Já vždycky takhle "plaším" a nakonec je všechno v pohodě.

In reply to by johny.bello

no tak vidíš. třeba to bude vidět i dřív. to je asi dost individuální. Mama test stojí asi 35 korun, tak to není taková investice, abys to nemohla zkusit.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka