Už jste o tom někdo slyšel ???

09.02.2010

Holky mě z toho běhá mráz po zádech a nevím co si o tom mám myslet !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Už jste o tom někdy slyšely , aby se dvěma holkám zdály 2 naprosto stejné sny ve zhruba stejné době ? Až mě to děsí ! http://www.mojetehotenstvi.cz/asi-jsem-z-toho-jelen
Dále teda zhrnu hlášení : koukněte na graf , ale podle mě měla být ovu 10DC a MS 24DC ( to mívím normálně maksimálně 1 den později ) Podle mě neví Wunsch,že ty vysoké teploty před ovu byly díky Clostíku !!! Tím pádem mohl být ten pokles 16DC uhnízdění . Jenže se bojim bojim , protože v pátek byl test negativní , tak další už nedělám a čekám až na později jak ukazuje Wunsch. Minulý týden mě šíleně bolely prsa a pekla bradavky , jenže ted už dva dny mě nebolí bradavky a prsa jen tak normálně a spíše hluboku uvnitř ! Čípek je však stále stejně veliký , tvrdý a zavřený ! Tak nezbývá než čekat. http://www.wunschkinder.net/forum/zanzeige/userid=69490/nummer=13

ahoj tinuš,já bych teda věřila grafu,zdá se mi že graf to vyznačil dobře, protože až po tom 16dnu začaly teploty stoupat,třeba ti prodloužil cyklus ten clostík.já jsem taky měla ovulaci s clostíkem 18DC, takže je to dost možné, ale tím bych se nezabývala důležitý je výsledek. :one:

In reply to by kika22

Jo jo už jsem to četla v jiné zprávě , tak nad tím fakt uvažuji ! Vytáčí mě ale,že to nepíšou v příbalovém letáku !!!! Hlavu bych jim nejraději urvala !!! Člověk se tu pak může zbláznit čekáním !!!! :sick: Tak asi zítra testnu, pokud bude teplotka stále vysoko,ale asi bude , když mám čípek stále tvrdý.Píšou , že měkne už 2-3 dny před MS takže........ tfuj tfuj tfuj at je to tím ! Já mám šílený strach z další jedné / :§)
Krucinál najde se někdo kdo mi vysvětlí jak je možné , že jsme ze sarinkou měli stejné sny ???????????????????

Zrovna ráno jsem na tebe myslela Tino, jestli už jsi testovala nebo co je nového. Tak držím palce, ať vykouknou //. Já budu testovat až příští týden na služební cestě v Itálii, dnes jsem teprve 22DC, příznaky žádné. Tak nevím, nevím. Snažení zdar!

In reply to by VeronikaV86

No právě že beru do ůvahy i tuhle možnost , ale brala jsem taky zřetel na hlen který byl poute tehdy toho 10-11DC a jinak už né !!! A taky mě tehdy bolely šíííííííííííííleně vaječníky a ještě i po ovu asi 4 dny ! Tak se mi to pro moc nezdá .A navíc jsem neslyšela,že by Clostík prodloužil cyklus o týden. A když už , tak by mi dneska přišla :spid: a nebo aspon spadla teplota a změkl čípek :C]]: A CO ŘÍKÁŠ NA TY SNY CO MÁME STEJNÝ S SARINKOU ?

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka