Začínám se bát :-)

09.02.2010

Ahojky holky,
tak sem se taky rozhodla, že přidám další zápisek do deníčku :) . První, proč vlastně píšu je...že jsem dneska absolutně nevyspalá. Poslíčkovali jsme snad celou noc a podařilo se mi zabrat až k ránu a to mě stejně budilo chození na WC :O , achjoo holky..už at je prďolka venku ;) , ty poslední týdny mi vážně dávají zabrat :00: . Doufám, že dneska v noci bude klid a já se vyspím, protože teď během dne ne a ne zabrat :( .A k tomu mám stejně od rána pocit jak při menzes, ale jen slaboučko a jen občas.
Poctivě dlabu jednou denně železo, magnézko už je vysazený a maliník piju jednou denně...myslíte, že to stačí nebo mám zvýšit dávku :? :)
Na kontrolu jdeme až 22.2. tak doufám, že nebudem muset do té doby navštívit pohotovost...ale dneska už to tak vypadalo, že vzbudím přítele a vyrazíme :D , nakonec jsme to ustáli :one: .
Jinak doma už je skoro všechno nachystaný...přebalovací pultík i s výbavou :) , komoda a v ní vypraný a vyžehlený věcičky pro toho našeho miláčka :) . Teď už jen objednat chůvičky a odsavačku na soplíka :D a jet pro kočárek-ten je v plánu nějak příští týden.Já si musím sbalit kabelu, dneska v noci jsem se rozhodla, že už je asi vážně na čase :) , páč člověk nikdy neví kdy ty naše prďolky rozhodnou vykouknout :jawdrop: a tašku pro malýho a máme to snad všechno a já na nic nezapoměla :) .

Tak se omluvuju za román, ale já snad neumím psát krátký vzkazy :D .
Mějte se holky nádherně a musíme vydržet...máme to za pár :one: :/;x:

Ahoj,,taky se začínám pěkně bát,,a dnes v noci fakt super,,jsem se fakt přesvědčila když jsem já nervozní tak i malá,,měla jsem už nervíky z dnešního ultr..a nemohla jsem spát a malá mi dávala taky pěkně zabrat,,jsem doma sama takže docela plaším pořád jsem se chodila ujištovat na WC jestli je vše ok..Ale takový kontrmelce jsem ještě nezažila až to bylo fakt nepříjemný a bolestivý,,ale co teprve porod když už mi tohle bylo nepříjemný..Hrůza

já jsem dnes od dvou do pěti taky ponocovala, hlavně protože mrňousek s sebou mrskal tak, že jsem musela furt chodit :ooo: byla to děsivá noc a už jsem volala doktorce jestli je to normální a prý jo, špuntík má čím dál tím míň místa a tak se tam rozčiluje :dance: pořád mám tvrdý břicho a pocit jako na menses a přitom mě pálí žáha, tak nevím co si o tom myslet :°O°: už aby byl prďolka venku už mám dost, dnes v noci jsem brečela že už fakt nemůžu a to jsem 35tt. No máme naposledy upravený termín 19.3. ale kdyby to chtělo být dřív tak se vůbec nezlobím :ww:
no nic sestřička mi řekla, vydržte teď to už lepší nebude ale za chvíli to máte za sebou :-) takže musíme vydržet.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka