Padání vlasů..pokračování.-(

09.02.2010

Holky to je šíleny,už jsem z toho zoufalá :r:
Mamči co Vám opravdu hodně padali vlasy,zbylo Vám na té hlavě pak něco když přestali padat a kdy tak přestanou?Mě padají od těch třech měsícu a ted máme 4 měsíc,..ale při mytí je to šílený.Už jsem si něco koupila,vitamíny,šampon,vodu do vlASU,VŠE NA PADÁNÍ TAK SNAD TO ZABERE.nebo si jdu kupovat příští měsíc šátek :\\:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Mně padaly vlasy od 3 do 5 měsíců a nenadělala jsem nbic. Už jsem poohlížela po paruce, když se to zmírnilo a přestalo. Zbyla mi možná necelá půlka vlasů, ale měla jsem jich po těhotenství fakt hodně, to mi nevypadl jedinej vlas, takže to tak strašný není. Teda je to strašný, ale dá se s tím žít :) koupila jsem si bezva čepici a tím maskuju i ten zbrusu novej krátkej podrost, kterej mi dělá ofinku "na blbečka" :)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

ahojky,znám ho kdysi jsem ho v mládí používala a pomohl ale v těhu co jsem si na vuně známe i nové vytvořila takovou nechut že některé kosmetiky či šampony,kremy,vuně nemužu ani cítit a Alpecin je právě jeden z nich.-)

ahoj me zacali padat ctyri mesice po porodu..ted uz je to devet mesicu a padaji stale..uz sice ne tolik a i tak padaji porad dost..takze na tom urcite nejsi nejhur..-)

Ahojky
tak me to taky zacalo nejak kolem 3 mesice po porodu,nic jsem na to nepouzivala,ale bylo to fakt hrozne. :00:
Ted skoro 8 mesicu po porodu uz je to o hodne lepsi,jednou to proste prestat musi neboj :one: :a:

In reply to by Jesyna

Sama se tomu divim,ale mam :///: byly to uplne chomace vlasu kdyz jsem to pozbirala ze zeme po fenovani a to co bylo v odpadu ani nemluvim,vlasy jsem nabarvila na hnedo pred tim jsem mela blond melir,at to nenicim jeste tim barvenim,jinam strihat jsem to nenechala. :n:
Proste je to takove odbdobi :00: :O ale byla jsem z toho vyhukana poradne :w:
Tak drzim palce,at to brzy prestane :one: :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka