Solná jeskyně, masáže

09.02.2010

Ahoj holky, jdu zase na radu... Co myslíte - chtěla bych ještě vyrazit do solný jeskyně, ale jednak jsem tam ještě nikdy nebyla a jednak si říkám, jestli je to vhodný v pokročilým těhotenství? Nemáte některá zkušenost? A co masáže? Chodíte na masáže v těhotentsví? Mějte se krásně a pohlaď te bříška :a:

ahojik, slibila jsem, ze dam vedet, jak jsem dopadla :) tak si predstav, ze tam co jsem mela jit ja, pry masaze tehotnym vubec nedelaji, maji to zakazane od primare a udelaji mi maximalne kosmetiku obliceje. Tak ti nevim, trosku diskriminace ne?? :( Jakpak jsi dopadla ty?? pacek :a:

In reply to by Verusik

Ahoj Veru, já se nakonec dobrala k tomu, že masér řekl, že v osmým měsíci už masáž rozhodně nedoporučuje a dělat nechce (no, teď už jsem vlastně v devátým měsíci). Byla s ním super domluva -poukaz mi nepropadne, ale vypsal mi nový s platností na další půl rok a prý mám přijít nejdřív po šestinedělí. Takže to nakonec dopadlo nejlíp, jak mohlo :one: Tak si ty masáže holt užijeme až po tom, co na nás prcek vykoukne :s:

ahoj, no ja bych v tom nevidela problem, pokud to udela dobre tobe, tak i mimcu :) Jenze ja ted dostala od pritele k svatku poukaz na masaze, chtela bych tam jit, ale trosku resim, jak mi budou masirovat zada, kdyz uz mam docela problem lezet na brise.... :s: Tak nevim no.....

In reply to by Verusik

No, to je přesný, Veru, já mám právě taky poukázku na masáž, jenže platnou jen do konce února ... škoda nechat ji propadnout... a taky přemýšlím, jak to asi proběhne s tím břuchem :///: Díky. Ahoj :a:

In reply to by Verusik

Ahojky, nevím, kam máte ty poukázky, ale pokud jsou zkušené masérky, tak umějí udělat i speciální masáž pro těhotné. Záleží na dohodě mezi masérkou a masírovanou, ale někdy se třeba víc zaměří na uvolnění nohou. A záda se v pozdější fázi těhotenství dají masírovat při nějaké speciální poloze v sedě - prý je nějaká poloha, kdy jsou ta záda i při sedu dobře uvolněná, že se těhulce dobře sedí a masáž je účinná... Tak se zkuste pozeptat, jak to je tam u vás. Každopádně přeji pěkný zážitek a relaxaci... ;-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka