Velké zklamání....

09.02.2010

Jak přežít velké zklamání partnera při odhalení pohlaví na ultrazvuku....???

Dej mu čas, on se s tím musí vyrovnat. U nás to bylo naopak, manželovi to bylo jedno a já si moc přála holčičku...Když nám sdělili ve 20tt, že je to kluk, tak jsem to obrečela, měla jsem hrozné stavy, drželo mě to asi 2 dny, které jsem opravdu jen probulela a říkala si, že kluka nechci...Pak se najednou něco zlomilo a já si uvědomila, že ten prcek za to nemůže a jak mu teď asi musí být, když cítí, že ho nechci :§) . Tak jsem se s tím začala vyrovnávat, začala jsem ho oslovovat jménem a těšit se na něj. Za pár dní bude našemu Matyáškovi půl roku a miluji ho nade vše...On za to tvůj partner opravdu nemůže, nedělá to schválně, je to v něm a samotného ho to žere...Víš, to že je mimi zdravé přijme člověk tak nějak automaticky, ani ho nenapadne, že by to mohlo být jinak, tak se pak hroutí z takové blbosti, jako je pohlaví...Kdyby to miminko nebylo v pořádku, šlo by pohlaví úplně do pozadí a záleželo by mu jen na tom, aby byl prcek OK. Tak to je pohled z té druhé strany, vím, že to pro tebe musí být strašné, ale nic s tím nemůžeš udělat, partner to musí přijmout a na to potřebuje čas... bohužel :a:

In reply to by Manana

JJ, máš naprostou pravdu... jen mi to prostě dává zabrat... mám strach, aby miminko nevycítilo tyhle směsné pocity, i když z mé strany to opravdu nehrozí... jsem moc ráda, že ten náš pokládeček nosím a už se ho nemůžu dočkat. Snad se to během pár dní zlepší. Moc děkuji za řádečky a podporu... :k:

ahojky nechto ustát uvidíš,že bude rád a bude se těšit ,chlapy nějak moc neproživají těhu až když je mimi na světě.U nás jsme si oba přáli holčičku,máme už prvorozenýho synka a v 16tt jsem se dozvěděla,že je to opět kluk a manžova reakce....no aspon nebudem muset toho moc kupovat :00: :///: já byla maličko zklamaná moc jsem si holčičku přála,ale co hlavní je že mám děti zdravé :h: přeji krásné těhulkování a nevěš hlavu uvidíš,že nakonec se bude těšit ;)

Moc vás holky obdivuji, že jste to ustály... já jsem v tomto asi strašnej slaboch a nějak mi teď vše přijde víc líto než normálně... budu se s tím muset poprat, hold jsme na to s tím naším miminečkem společně.... tak snad se síly spojí a bude to lepší...

ahojky, muj se zachoval jak největší d...., když nám řekli, že to bude holčička, ještě několikrát se ptal, jestli si jsou jistý, pak mi vynadal, že určitě neni jeho a podobný kecy, šel ještě s náma na 3D, jestli jinej dr nebude mít jinej názor, zase se ptal, jestli si je jistej. Pak se narodila Verunka a ted sám říká, že by kluka nechtěl a moc ji miluje.

Zklamání? To byy mohlo přijít, kdyby mimčo nebylo v pořádku, ne? Nejdůležitější je, že je mimi zdravé... nic ostatního není tak důležité... jsou přece jen dvě možnosti... buď bude mimi chlapák po tátovi, nebo to bude princezna po mamince... a obě varianty jsou ty nejlepší...
No a jestli se tatínek už "nějak" projevil, tak mu dej čas... on to určitě rozdýchá... a jestli ne, hledala bych jiného tatínka... ;)

děkuju vám všem moc za podporu.. od včerejška brečím a brečím... jak píšete, mě je úplně jedno, co to bude, hlavně, že to bude zdravé a jsem vůbec ráda, že se nám po pěti měsících zadařilo...

Vím, že si to moc přál... a já se moc těšila, že se mu to vyplní, různé testíky a grafy napovídaly tomu, že to vyjde... ale jak je vidět, bohužel... a já už nevím, co dělat... každý večer nám přál hezky dobrou noc, pusinkoval mimíska na bříško.. a včera nic... obulela jsem to... nějak to na mě padá, a nevím, jak se z toho vyhrabat... nemám to komu říct, tak alespoň vy tady mi pomáháte. Děkuju moc!!!!

...dát mu přečíst pár příběhů, kdy se narodilo postižené dítě :spid: :spid: :spid: :spid:

Ahoj, já myslím, že až toho drobečka bude držet v ruce, bude mu úplně jedno jeslti to je holčička nebo chlapeček a zamiluje se do něj.

ahojky vím že někdo je v očekávání a pak...ale at si partner přeje zdravé dítě.to je přece nejdůležitější než pohlaví....hold se s tím bude muset smířit.třeba to vyjde příště. :)

Zklamání?Já byla zklamaná když jsem dvakrát potratila,to bylo zklamání až bez naděj když se nám to po letech konečně podařilo a já otěhotněla vůbec by nás nenapadlo zkoumat aby to byl kluk raději než holka či naopak ,byly jsme rádi z dě´tátka a pohlaví bylo příjemné překvapení,tvůj partner by ti měl být v těhu oporou a né tě ještě takhle psych.deptat,to tz teď a ani mimi rozhodně nepotřebujete...

to je zvláštní otázka....... vůbec by mně nenapadlo, že někdo může být zklamaný, vždyť se to přeci nedá ovlivnit :) a počítat se musí jak s holčičkou tak s chlapečkem :) nevím jak ti pomoct :( ale snad se to spraví proboha :k:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky