Zitrejsi kontrola u dr. - dotaz????

01.02.2010

Ahojte tety mam takovy dotaz....zitra jdeme s vanesskou na 6tydenni kontrolu a dr. po nas chtela at vezmeme nejakou pocuranou bavlnenou plinecku, ze na to bude neco kapat...chtela jsem se zeptat, jestli musi byt uplne cersta (jako mokra) nebo jestli treba staci plinecka z noci nebo rana????....jako jestli uz muze byt sucha???....a co potom kdyz se mi treba nevycura????....vim ze jsou to blbe otazky, ale mam strach, ze se mi jak na potvoru proste nevycura :( dekuju za odpovedi...monca a vanesska :)

My byly na kontrole v 6ti nedělí minulí týden a nic jsem přinést neměla... tak nevim jestli to nezkoumala zatim co jsme vedle v místnosti se sestřičkou vážily malou, ale spíš ne :n: ..tak pak dej vědět na co to bylo.. pápá moc vás holky zdravíme a ať dobře dopadnete :a:

In reply to by blonďák

Tak jsem se ptala dr. a rikal, ze to je na zjisteni spravneho metabolismu...na plinecku, kde to bylo pocurane, nakapala nejakou kapalinu a ze kdyz nezmeni barvu, tak je vsechno v poradku :) a to my meli...nastesti...jinak vazila rovny 4 kilca a vsechno v poradku a uplne zdravoucka :)

In reply to by prclinka

Tak to je moc príma, že je zdravoučká.. já na vás teď hodně myslim, jak to máte s tim papáním..je to věda viď. Taková jasná věc a jak to dá zabrat aby to klapalo..tak zase napiš :) pápá zdravíme!! ..a odkud vy vlastně vůbec jste??

Ahojky. Já myslím, že a plína by měla být aspoň ještě trochu vlhká a ne úplně suchá. Když ji hned zabalíš do igelitu, tak ti hned tak neuschne. Já se taky bála, že nakonec půjdeme k Dr. bez plíny, protože malá se ne a ne jen vyčůrat - zrovna měla období, kdy měla v každé plínce nakakáno, takže by se v té hromádce doktorce kapka moči jen těžko hledala :s: Už jsem byla na nervy, ale nakonec těsně před odchodem se nám to povedlo :\x: Tak neboj, určitě to zvládnete, jen začni trochu dřív, třeba už večer nebo v noci a plínu si vždy schovej a když se pak počůrá znova, tak si zase odlož tu čerstvější ;) Dr. na to nakape cosi žlutého a to pak nejde z plíny vyprat, takže raději vem nějakou starší, klidně už třeba flekatou, ať si nezničíš nějakou pěknou novou ;) :a:
http://www.prckoviste.cz/nelaslezkova

In reply to by prclinka

Po nás to taky chtěla a nechci kecat,ale není to kvůli tomu jestli mimču dobře funguje metabolismus??? Fakt vám tady nechci kecat,já si to nepamatuju :00:
Tak nám dej vědět ať jsme zas o něco chytřejší ;)
:a: Zuzka

Ahojky,myslím si že by určitě měla být aspon trošku mokrá a čím čerstvější tím lepší ;) Ale já tehda taky tak stresovala že se mi nepodaří mít jen počůranou plenku aniž by tam bylo "nadělení" :s: Já to dělala tak že raději od večera jsem si odkládala počůrané plenky a když se nám podařilo mít i další počůranou později tak jsem si ji obměnila bych k dr. vzala tu nejčerstvěji počůranou :) No a nakonec jsem ji pak přebalovala těsně před tím než jsme k dr vyjeli a měla jí taky dost počůranou tak jsme nakonec vzali tuhle :s: Takže bud hlavně vklidu-to jsou malé věci a pokud tam bude i trošku nakakáno tak jim to taky vadit nebude!! :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka