Jak malou naucit pit

07.02.2010

Mamky,prosim vas poradte,jak mam tu moji 7mi mesicni cacoru naucit pit.Uz nevim,jak na ni!Asi tak do 5.mesice,pila z flasky bez problemu od narozeni,i kdyz jesm kojila.Pak se najednou zaprahla a proste se nenapije.Vim,ze je to u kojenych deti castej problem.Ale trva to uz pres 2mesice a mala se proste na flasku neprisaje.Sice porad kojim,ale preci nejde ji porad podavat tekutiny po lzickach.Vyzkousela jsem tolik druhu flasek i pitek a ani jeden nezabral.Celkem se to i prodrazi,takze uz neplanuju investovat prasule do dalsich flasek,pac mi doma lezi v koute.
Mamky,co jste mely tyhle problemy,neznate neke figle??Prosim o vase zkusenosti,rady..
dekuju vam

Kliknutím vložíte smajlíky:

Dekuju vam za rady a to i presto,ze vsechny mam vyzkousene :) C o se tyce stav,ty maly uz vubec nejely.Vystaci si s vodou nebo cajem.Nuk mame taky vyzkousenej :) Je asi pravda,ze si zatim vystaci s par lzickama,kdyz porad kojim.Jen se obavam obcas toho,ze budou situace,kdy nakojit nebu moct a rada bych ji treba dala napit z flasky.Priklad-ceka me let s malou a neumim si to predstavit,kvuli tomu tlaku,jak na to bude mala reagovat. :00: A jak ji znam,tak ani nakojit nebude chtit,pac se bude zajimat o veci kolem!

TAk jí to asi stačí..my když začínaly s pitím, tak jsme dávaly tekoucí hrníček..a ted jsem koupila dm flašku..a z ní taky perfektně pije..až moc..taky dobrá pro začátek...ale jako myslím,že to flaškou nebude....a pár lžiček vody ke kojení stačí pro začátek...

ahoj-měla jsem ten stejný problém-pak jsem koupila štávičku hipp a tu naředila 1:1 a na tu se chytl.Bylo to teda na mě echt sladké,ale lepší něco.Postupně jsem poměr ředění zvyšovala až jsem se skoro dostala na čistou vodu.Pak mi to teda moje mamka zhatila,protože prej co to pije-nemá to vubec žádnou chut ;) ted už pije čajíky......ale na tu štávu se vyloženě chytl-tak vyzkoušej :a:

Moje děti neměli dudlík, tak jim to taky z flašky nešlo, ale měla jsem tenkrát takový pěkný hrníček (myslím, že to byl Nuk) a na to si zvykli hned. Bylo to klasické pítko s membránou proti vylití.

Já bych jí to asi nenutila myslím že kojení jí stačí počkala bych až bude teplo uvidíš že začne mít žízen. Když byla starší malá začla pít kolem 7 -8 měsíce z flašky s pítke. jinak sem jí jen kojila.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka