je tam!!

06.02.2010

Ahoj holky, dlouho jsem tu nebyla. Ale to vám musím napsat. Po roce a půl tam jsou // :\x: :\x:

Moc gratuluji, po roce a půl to musí být něco překrásného. Finance a bydlení řešte s usměvem a v klidu ať si miminko nestresuješ. Přeji pěkné těhulkování a opatruj se :a:

Ještě jednou všem mockrát děkuji. Myslela jsem si, ale že to bude jiné. Teď s partnerem místo radosti řešíme problémy s miminkem spojené. Finance a úprava bydlení a pod. Snad se to vyřeší a budeme se už jenom těšit. Miminko si oba moc přejeme, tak se s tím musíme poprat.

Taky se přidávám k řadě gratulantů ... :\x: :\x: :\x: :\x: :\x: :\x: :\x: GRATULUJI :one: :one: :one: :one: :one: :one: :one: :one: :one:

:\x: Je to nádherná naděje vid?? konečně jupííííí :C]]: Tak ted už aby čárky sílili a prostě bylo miminko v bříšku a bylo to vše v pohodě ju :) Přeji hodně štěstíčka..Mě taky vyšel test ,ale slaboučce(no mám 3 dny před MS tak víc čekat nejde ani,ale už se bojím..,že budu zklamaná.. jeden měsíc mi taky testy ukazovali krásné čárky Mamatesty a nebyla jsem :§) A ted mi to ukázal už podruhý Best-2 Ta naděje je krásná... :#~: Pa Pa

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka