Kakao do sunaru?

07.02.2010

Ahojky holky chtěla jsem se zeptat jestli bych mohla občas malé udělat kakao koupila jsem Malcao tak že bych jí do sunaru dala.Nechce se mi kupovat sunar kakaový kdyby to nechtěla pít a hlavně asi by ji to každej den nejelo.Malé je téměř rok.

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojky, hele já bych se nebála toho kakaovýho sunaru, my měli teď zasebou 2 krabice banánovýho sunaru a taky to vždycky vypil... pili jsme Bebu a potom mi najednou přestal chtít pít UM, takže jsem koupila sunar banánovej a ten mu šmakuje, ale aby byla změna tak jsem teď koupila obyč a naštěstí to taky pije... já bych klidně koupila tu pixlu kakaovýho sunaru :-)

tak nehrotila. Jasně, že každá zastáváme nějakej názor a každá chcem pro svý dítě to nejlepší. :) Klidně bych to zkusila. Dyť jí rozdělej trochu, nemusí vypít celou dávku a uvidíš, jestli se osype. Já takhle zkoušela v létě dávat Davídkovi ovoce a to mu bylo 9 měsíců. A po roce jsem mu dala i trochu kakaa do kupovanýho kravskýho mlíka, který jsem převařila. Ale nejelo mu to. Kousek čokolády dostal na Mikuláše, to mu bylo necelých 15 měsíců. A to mu teda šmakovalo. :s:

A tak já myslela že když se dělá kakaový sunar od 12. měsíce tak se kakao může od toho roka :?

Hele, já bych tam jednou zkusila kakao dát, ikdyž teda nevím, co to v tom sunaru udělá, nikdy jsem to nezkoušela. No a když jí bude chutnat, tak bych koupila ten sunar kakaový, myslím, že je to daleko jednodušší příprava.

Ahojky,taky koukám že jsou tu rozdílné názory takže stejně nevím.Asi se zeptám dr až půjdem na roční prohlídku ale děkuji vám všem za komentáře :a:

ahoj, kakao bych nedávala. Kup ten kakaový sunar. Ondra ho pil moc rád. Střídala jsem vanilkový, kakaový a klasický sunar....

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka