Poradíte?

06.02.2010

Ahojky holky, zajímalo by mě, jestli mám tak "šikovné" miminko jenom já, nebo jestli je to plínama...Používám Pampersky, je jedno jaké, protože jakékoliv co Sára měla, tak téměř pokaždé, když se pokakala, tak jí to vylítlo až na záda, nebo jí to proteče ze spoda. Takže pračka se u nás nezastaví, protože máme věčně něco "prosrané". Dávám si pozor, jak jí plínu nasazuji, aby ty gumičky byly tam, kde mají být, ale je to k ničemu...Když slyším, že se malá pokakala, tak ji okamžitě běžím přebalit, abych stihla zachránit oblečení. A to tam třeba skoro nic nemá, jen tu čáru vedoucí až na záda. Už mě to docela nebaví, převlíct jí do čistého a třeba po 5min. už namačím pokakané oblečení do vody, aby mi to tam nezaschlo (to pak nejde vyprat). Nevíte, čím by to mohlo být, jestli plínami, technikou, jakou ji kalhotky nasazuji,....??? Bylo by príma, kdyby na sobě měla Sára něco déle než jen do doby, kdy se pokaká. Děkuji za rady :)

Kliknutím vložíte smajlíky:

Děkuji moc za rady, tak ještě zkusím koupit nějakou jinou značku a uvidím. Ale asi se to opravdu zlepší, až bude mít tužší stolici, takže momentálně asi mohu zapomenout na to, že by mohlo něco Sárince zůstat déle čisté. Sárince teď bude 12 týdnů a plně kojím, takže ještě nějaký ten pátek s tou tužší stolicí počítat nemůžu :!k: . A látkové se mi dávat nechtějí, už i tak našpiním nespočet plín (malá je poblijónek) a kdyby do nich ještě navíc kakala, tak bych si musela zařídit výrobnu na plíny a k tomu ještě mandl na žehlení :C]]: :C]]:

My používáme látkovky a v těch se to nestává, ale u babiček dáváme papírovky a malou převlíkám 2x denně, je to děs. Má to vždycky až za krkem. Je to asi tím, že miminkům se mění obvod pasu, takže když ji nandáš plínku a dobře uchytíš kolem pasu, tak za chvílí to má volné a nehoda je na světě. Měly by tam být v pase nějaké gumičky, asi na to v těch firmách ještě nikdo nepřišel. Že bych jim napsala? Třeba za ten zlepšovák i něco kápne :qu: :a:

Ahoj, když jsme měli pampers, tak se nám to stalo vždycky - až na lopatkách. U jiných značek zcela vyjímečně. U látkovek nikdy :a:

Ahojky,z to si nic nedělej,můj syn byl také pořád prokakaný,ale co jsme přešli na příkrmi,tak má stolici tužší a od té doby se nám to nestalo.

no můj syn bral skoro rok a pul antibiotika a z toho měl pořád průjem a to několikrát denně a vždycky zkrz, bylo jedno, které pleny jsem koupila. Takže ti asi moc neporadim. Ale pampers jsou slabší, tak zkus jiný. Mě pak vyhovovali i happy nebo hodně si holky chválí tesco zelený. Teď čekám druhé miminko a nakupuju si pleny do zásoby a každý jiný. Pak uvidím, který nám budou vyhovovat a u těch třeba zůstanu.

Ahojky. A kolik je prcince??? Mě se to stávalo taky docela často, ale když byla menší. Teď už se nám to stane málokdy (bude nám rok). Myslím, že je to hlavně tím, že nemají tuhou stolici a možná i ty plíny blbě sedí, každý mimi je jiný a třeba s huggieskama se mi to stávalo běžně. S pamparskama to tolik nedělalo.......

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky