cože......SEX?

06.02.2010

ahojky maminky,
tak jsem se radovala předčasně, myslela jsem si, že tu mou necuť k sexu :*O*: způsobuje HA, po vysazení to bylo dobry, ale teď už zase neeee :n: , vůbec mi to nechybí, nemám na to chuť a že by to pro mě (když už se k tomu teda přemluvím) bylo nějak super zážitek :00: tak to radiš budu dělat 1000 jiných záživnějších věcí než je :*O*: myslíte, že to může být kojením????? Nebo nekojíte a máte to taky tak :\/: přejde ta nechuť někdy? Pavel stresuje, že mě už nepřitahuje, jenže mě nepřitahuje nikdo (myslím tím žádnej chlap):\/: čím to je :#o:

U nas to same :00: radej bych delala cokoliv jineho naz sex,muj ma taky kecy ze pry nekoho mam(urcite v 28t :00: ) nebo ze ho nemiluju bla bla bla :( Ale kdyz me to proste nebavi a nechybi mi to :s: Nejdriv sem kojila a pak sem prestala ale sem zase tehu a mam mega pupek,takze jako nic moc :( ja myslim ze to s tim kojenim souvisi,treba ja hned po sexu sem musela valit do sprchy a cela se umyt a hlavne i prsa,aby je mala mela cistounky ;) No hold to ti chlapy musej vydrzet

In reply to by andrisek07

tak já na zezčátku těhu chutě taky nebyly :sick: , ale ke konci jsem byla jak stepní koza }:) , jenže to ten můj nechtěl, protože se bál o malou a že je to takovy divny, tak v tomhle ho chápu :ww: , jenže já ho mám teď pořád za prdelí, kde může tam mě nějak oplácává, nebo objímá a já ho odháním :00: , protože se děsím, že by mohlo něco proběhnout ://: , ale chlap to prostě nepochopí, taky už padlo nějaké jeho podezírání :00: , což určitě bych tak na to měla s někym jinym čas, když 200% času věnuju malé a večer padnu z vlast a spím ještě nemluvněji jak to moje nemluvně :~!:
http://www.prckoviste.cz/nell

In reply to by andrisek07

:!k: to je přesný, co popisuješ :!k: nebudu malýmu dávat přeci špinavej oblejzanej cucík. musí ho mít čistej:o) ale některý holky mě nedokážou pochopit (kvůli té nechuti) a proto sem už kvůli tomu moc nepíšu.

In reply to by A. S.

myslím, že každá to prostě máme nastaveny jinak, nechápu, proč by nás za to měl někdo odsoudit, že není chuť, když není, tak prostě není, samé je mi to líto, ale prostě to tak je a teď s tím nic neudělám a nutit se do něčeho....tak si k tomu vypěstuju akorád větší odpor :sick:
http://www.prckoviste.cz/nell

No,ja jsem na tom stejne...s pritelem jsme spolu pres 5 let a nekde uprostred vztahu se ve me neco zlomilo a me sex prestal uplne bavit,i kdyz predtim jsme to mohli delat nekolikrat denne:( uz mam i cislo na jednu,no neco jako hypnotizerku (i kvuli jinym ptoblemum-jsem totiz precitlivela a na vanoce jsem napriklad nemohla ani do obchodu protoze jsem propadala totalnim depresim,ze jsou nekde deti ktery nedostanou darky a lidi jsou sami atd,no hruza)..no a taky me sex boli a ted po porodu uplne,to se nam v podstate jeste ani nepodarilo..ale tu bolest pricitam i psychice,protoze se mi do toho proste nechce:( mame s tim s pritelem docela rozbroje,taky porad rika,ze ho nepritahuju,ale jak pises,me nepritahuje ani nikdo jinej..omlouvam se za roman,ake jsem tak rada,ze to ma nekdo podobne,ze jsem se taky musels vypsat:)

Ahojky,
tak u mě to samý. Musím se k tomu přemlouvat. Aspoň jednou v týdnu, aby mě ten můj nezačal podvádět, ale taky z toho nejsem odvařená....Vyhýbám se tomu, jak můžu, a přitom před tím jsem to chtěla i dvakrát denně....Já měla i problém s tím, že mě to bolí, takže jsem byla minulý týden na gyndě a opravdu mi potvrdila, že je to kojením, nechuť i u mě ta bolest. Hormony prý pořád pracují a pochva není tak prokrvená a pružná. Taky ta antikoncepce tomu prý nepřidá, ale že se to pak zase upraví, až přestanu kojit....jenže to nevím, jak se mi povee, protože ikdyž už přikrmujeme od 1.1. podařilo se mi zatím vysadit jen kojdo místo oběda, jinak ikdyž máme sváči, tak stejně chce kojit, no a v noci 2x, 3x kojíme pořád.... takže nejsi v tom sama a já jsem ráda, že nejsem divná. Holt to ty naši chlapi musí nějak pochopit a vydržet. Papa

In reply to by miavalas

tak to jsem moc ráda, že píšeš to co píšeš, myslím tím, že ti gyndařka dala za pravdu, že je to tím kojením, taky si myslím, že nejsem tak vlhká jak bych měla být a při vstupu mě to docela bolí a než se prodere, tak mě to už tuplem nebaví a používat lubrikanty nechce, že by si připadal neschopně, že neumí ani ženskou vzrušit, takže je to doma solidní boj. zatím nebydlíme spolu stavíme barák on už tam bydlí v provizorních podmínkách a já jsem s malou u našich, tak mám větší klid, už děď se děsím, že spolu budem bydlet a večer co večer bude loudit :00: :00: :00: :00:
http://www.prckoviste.cz/nell

In reply to by barushe

tak tak to je přesně u nás. Prudí hned od rána, jen co se probudíme, potom má narážky celý den a mě se pak diví, že jsem vztekla, nepříjemná a znechutí mi to tím ještě víc. Aby přestal, tak jsme se teďka domluvili, že se vždycky v sobotu "obětuju" (takhle jsem to samozřejmě neřekla), to je hrozný, že to takhle cítím, takže jsem si to odbyla hnedka ráno a byl klid. Sice to byl opruz, ale mám na týden klid, teda doufám.... A taky doufám, že se to zlepší, protože tohle je děs, je mi jasný, že to nebude vášnivý, jako kyž jsme se poznali, ale takhle mi to zachvíli vážně nebude chybět ani malinko. A taky si připadám jako panna.... Barush, vzpomínáš si, jak jsme si v těhu poslali ty naše pigmentový čáry na pupíčkách? Zmizela ti? Mě teda úplně ještě ne, sice je to o tisíc procent lepší, ale pořád tam je....dávám tomu rok, maxímálně dva....papa a pevný nervy.

In reply to by miavalas

ahojenky, pupek mám furt jakoby špinavej, myslím, že to bledne, ale je toho tam docela dost, kamarádky mi říkají, e to bude tak rok trvat, než se to spraví, z obličeje to naštěstí zmizelo, ale ten břuch je hroznej navíc mám stále vystouplej pupek už když jsem byla ve 2 měsíci tak mi kožařka říkala, že mám pupeční kýlu, takže asi je to tak a ještě mám rozestouply svalstvo takže kryž se zakloním tak mi to dělá takovou stříšku, dívala jsem se na net, jak se to řeší a doporučuje se plastika která vyjde na 40-tis. takže super, jenže chceme za čas další mimi tak to teď řešit nebudu. Já si to odbyla na rychlovku v pátek a doufám, že taky bude na chvíli klid, ale nic z toho nemám a modlím se přitom ať už to skončí s takovou si ten můj najde rychle nějakou bokovku a nejhorší je, že by mi to teď ani nevadilo, jen abych měla klid, je to hnusný, ale nemůžu si nějak pomoct
http://www.prckoviste.cz/nell

In reply to by barushe

Barush, tak pupíky máme teda stejný! Já jak měla mega bříško, tak mám taky rozestup, už teda asi tak tři centimetry a taky mi to vystupuje, hnus, něky když ležím, tak cítím, jak mi to koluje ve střevech...a špekanec mi pořádně přetýká přes kalhoty... gyndařka mi říkala to samý. Na plastiku teď vážně nemám a taky chcem další, takže to nemá smysl, snažím se hodně posilovat, jenomže to moc nepomáhá, tak někddy už říkám, že to prostě vzdám a smiřuju se s tím. A pupík mám taky vylezlej, přitom jsem měla takovýho krásnýho vnitřníka...zkoušela jsem dát zpátky naušnici-no a nemá to smysl, stejně se tam nevejde, ten pupík jí vytlačuje nahoru, takže jsem jí zase pěkně uklidila....
A upřímně-při sexu si vždycky přeju, aby se Maxíček probudil a začal plakat a já musela k němu a bylo po všem....snad to zvládnem.

In reply to by miavalas

no tak to si zlato můžem podar ruce, protože jsme na tom úúúúúplně stejně ://: :\\: mi to taky říkal gyndař, že hubeny žensky s tím mají problémy, navíc jsem před těhucvičila takže jsem měla břišáky luxusní a teď tohle, naštěstí to mýmu nevadí, ba naopak asi se ještě víc zamiloval :00: takže pak mezitím musím bruslit :00:
http://www.prckoviste.cz/nell

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky