Včerejší kontrola...

06.02.2010

Ahoj holky! Tak taky hlásím jak jsme dopadli u pana :*8*: . Malá je pěkně hlavinkou dolů to už se od minule nezmněnilo :one: .Jinak ji pan doktor přemněril a ted ve 33tt váží přibližne 2,20-2,30.To je prí v normě. Jinak prej vše ok až teda na tlak ten mám vysokej 140 na 90. Tak příští týden na přeměření a pro výsledky jaterních testů a krev obrazu.No a další kontrola za měsíc. :a: :a: :a:

Ahoj Nell, tak to jsou super zprávičky :one: Ten tlak se třeba srovná, já mám pravý opak, spíš nízký :s: Hold si nevybereme :n: Tak ať se ti i nadále daří skvěle a ať máš příští týden dobré výsledky :a:

Tak já si říkala,jak jsi psala v příspevku u Nikolin,že to není možné,že by ve 33.tt měla malá 3,20kg a vidím,že jsi se přepsala.Já už si říkala jakého otesánka budeš proboha rodit :s: :s: .Jinak gratuluju k dobrým zprávičkám,hlaně,že malá je hlavinkou dole,to je tady tak nějak vzácné,jak to tady tak čtu. :O Opatrujte se a užívejte zbytek těhu :a:

To jsi se v tom minulém příspěvku spletla, jak jsi psala, že má 3,2 kg, ne :s: ? Mě se zdálo nějaký divný a ještě, když doktor řekl, že to je na 33tt normální... :s: :s: :s:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky