chlap na nemocenské...prosím pomoc nebo zešílím!!

05.02.2010

samotná mateřská je k zbláznění občas,ale do tot mám teď doma chlapa na nemocenské s rýmičkou,však to znáte.Ale jak se tak nudí vymýšlí takové blbosti,holky jak ho mám zabavit?Za tento týden už chtěl:psát do občanského juda udání na realitku se kterou máme problém,do Poradny mazlíčků když náš pes neposlechl na sedni,do Primy protože místo Sabrina mladá čarodějnice zase dávají Chůvu k pohledání a na Ochranou ligu zvířat za to že je někdo draží na aukru :s: ....holky já mám hlavu jak kopačák z něho :00: snad ho rýmička brzo přejde a půjde do práce....máte taky takové chlapy?

můj můžíček chodí do práce i když smrká a kejchá....nejde jen pokud mu je fakt zle, bleje a se... a výhodou je, že je svým pánem, takže si pracuje kdy chce on a jelikož má dost zakázek, tak pracuje pořád...tedy v sezonu no

white_tie (neověřeno)

Tak tohle neznám, přítel chodí do práce, i když je "na smrt" nemocný, protože kdyby měl dostat nemocenskou, tak z toho prostě nevyžijem. Takže si kdyžtak vezme pár dní dovču, ale jinak chodí do práce. V lednu měl týden dovolenou a byla jsem spokojená jak blecha, staral se o malého, krmil ho (oběd, sváča, véča), dopoledne i odpoledne ho uspával na balkoně, chodil do obchodu a po večerech si hrál na pc. Takže já si fakt nemůžu stěžovat. Musíš ho zapřáhnout, aby neměl čas vymýšlet blbosti : )

www.white-tie.rajce.idnes.cz
www.prckoviste.cz/maxmilian

ahoj, tak to je mazec. manžel když má rýmičku tak chodí do práce. To už mu musí být opravdu hodně špatně aby byl doma-naštěstí. On zase vyvádí jiné věci - prostě chlapy no :s: :a:

Kači, teď jsi mě pobavila :!k: ..tak ten můj , když je nemocný, ale ikdyž není..dělá stále to stejné..vysedává u Pc..hraje hry..takže takový problém nemám..snad bych ho "zbavila" tím, že by Ti mohl uklidit, navařit, vzal malého na prochajdu a ty si dáš nohy na stůl..co Ty na to? ;) :a:

Hihi,tak to me rozesmalo a pripomenulo myho chlapa,kterej kdyz onemocni(ne nejak moc),tak se automaticky zastavi celej svet,pac umira :!k: A je to takova chudinka.Jinak,kdyz je doma,tak porad cuci na svoje politicky programy a dela,ze je strasne chytrej.Vzdycky na me krici,at mu otevru email(pac jemu to nejde :s: )a opsala z poradu jejich emailovou adresu,na kterou pak jednim prstikem pise posila svoje komentare!! :!k:
Kdyby mi jsme takhle umirali,tak svet totalne zkolabuje :)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka