Hlášení

04.02.2010

Ahojky dubínci a ostatní!Tak jsme dneska byli v poradně a na posledním ultrazvuku,takže podávám hlášení.V poradně jsme dopadli celkem dobře,jen mám už prý měkký čípek.Ale neotvírám se,takže zatím prý o.k. :) Potom jsme s :*8*: poslouchali srdíčko mimíska a utíkalo tak jak má.No a pak konečně došlo na utz a screening.Takže podle měření máme 1816,44g, :jawdrop: což odpovídá 31.tt+5 (podle MS jsme dnes 31.tt+2, takže jsme téměř přesný).Jinak mám i fotečku,ale není moc kvalitní,takže až ji trochu upravím,tak ji sem dám.Mimísek je hlavičkou dolů,takže taky pohoda.Když jsme ho pozorovali,tak si zrovna pomlaskával. :$}: Vypadalo to krásně. :#~: Takže nám i po poslední utz zůstal jen jeden termín porodu a to 6.4.2010.Tak uvidíme jestli to tak bude. Jinak na další poradnu jdu 25.2.2010 a to už mi :*8*: vystaví i papíry na mateřskou a udělají mi poslední odběr krve. No tak jsem vám to už asi vše napsala,takže budu končit.Mějte se všichni krásně a pohlaďte si :cc): (ty v bříškách i ty co už jsou venku).
Pápá Soňa :a:

Ahoj Soni,měřil ti prosímtě v poradně i hlavičku ,bříško a nožky?? Já byla taky včera na tom posledním ultrazvuku a mě to měřil . Ale ty hodnoty se mi zdají poněkud divné BPD 33+0,AC31+2,Fl31+3. Nezdá se mi totiž ten poměr hlavičky k tělíčku,možná zmatkuju ale co si o tom myslíš ty?

In reply to by zizinka

Ahojky!Jo,taky nás poměřil.Naše hodnoty jsou BPD 32+2, AC 31+1 a FL 31+5.Takže máme skoro stejný rozměry jako vy.Ale vy máte opravdu o něco větší rozměr hlavičky,ale nevím,jestli to něco znamená.Myslím si,že ne.Jinak by ti dr určitě něco řekl.Tak snad ti to takhle stačí.Měj se hezky a opatrujte se

In reply to by Soňča

Dík za odpověď ,přestanu zmatkovat,máš pravdu kdyby to něco znamenalo tak by mi to asi doktor řekl.. Já si teď v tom těhotenství připadám jak hypochondr,,pořád něco hledám a mám strach aby bylo vše ok. :s:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka