Dobré ránko!!

06.02.2008

Jak se máte? u nás je venku strašně ošklivě :-( Natálka už v noci nekašlala, ale za to si to vybrala ráno. A na mne asi taky něco leze :-( Mám hlavu jak střep, v krku škrábe a mám rýmu :-( Tak si jdu udělat ještě jeden čajík a nasnídám se tu s vámi. Natálka už papala, teď má puštěnýho Boba a Bobka a maluje u toho. Je to zlatíčko :-) A maličkej Mareček se nějaké dva dny skoro nehnul a od včera večera kope jak blázínek :-)

Ahojky Boži, no já jsem taky čučela jak puk jaké je venku ošklivé počasí! :n: A Tebe taky skolila chřipka? Ajaj, tak to musí být dost nepříjemný co? :r:

Boži,to je mi líto,že na tebe sedá bacil. ://: Tak se na všechno vyprdni a dívej se s Natálkou,však práce nemá nožičky,tak neuteče,ne? :k: Marečka pozdravuj!
U nás lije jako z konve a to mám jít nakupovat... :jawdrop: No a Alenka měla v noci několikrát škytavku,do toho zvracel pes...super noc :s: :s:

In reply to by jituška

Ahoj, já budu muset dojít umejt do auta ty gumy pod nohama. Marek měl auto u šéfíka před barákem. Nechává mu tam i klíče, kdyby potřeboval uhnout... No a ten gauner si to auto zase půjčil a vytekl mu pod nohy u spolujezdce jogurt. Všimla jsem si toho, až když jsem si do toho včera hodila kabelku. Nechat to tam nemůžu. Strašně by to smrdělo. A Mára přijde až pozdě večer. Tý jo, já zas mlátila pantem :-)

In reply to by jituška

Já už po něm auto uklízela několikrát. Poprvé jsem se ptala, jestli mu to není blbý, podruhý jsem strašně nadávala, potřetí jsem tu řvala jak siréna a včera jsem jen řekla, že mě má za úplnýho debila. Že si to zas uklidím, ale tohle auto už do Želče nepojede. A Máry jsem se zeptala, co by asi řekla Mírova žena, kdyby jí vraceli auto v takovémhle stavu. Včera mi Míra vzkazoval, že mi pošle peníze na naftu. Tak jsem mu vzkázala zpátky - kolik mi platí na hodinu za úklid.

In reply to by Danni

Ahoj Danni, hnulo se to. Napřed jsem se s třídní domluvila, že se o to postará. Lucka přišla po nemoci do školy, šla za třídní a ta jí poslala zase pryč. Tak jsem poslala mailíka řediteli školy a téhle pipině kopii. Ředitel se toho chytil hned. Tahle pipina si všimla mailu po několika dnech. Neváhala, zavolala mně a strašně mi vynadala - prý se jí nelíbí, co já jsem udělala. Lcka v tu ránu dostala poznámku za nevhodné chování a napomenutí třídního učitele za zapomínání. Nechala jsem si poslat výpis z kázeňského sešitu a v něm nebylo skoro nic. Za čtvrtletí něco zapomněla asi 3 - a to někdy na konci listopadu. Tak jsme do školy vyrazili a to rovnou k řediteli. Třídní a výchovný poradce byli u toho. Třídní lhala, kecala, otáčela to tak, že já mám na Lucku velké nároky a proto je ze školy vystresovaná... ona o ničem jiném nevěděla a ani vědět nemohla.. kluci holky postrkujou, protože je milujou a je to normální... Ona by se věnovala, ale má málo času... a já jsem jí dala jenom 14 dní.... No hrůza... ale finále, vložil se do toho ředitel a Lucka má pokoj !!! :-) Tak snad to vydrží

In reply to by Boža

říďa rozseknul. Já jsem měla kdysi ve škole něco podobnýho. 6 holek proti 14 klukum nemá moc šancí. Já jsem byla z těch mála šťastnějších, že jsem byla vyšší než oni, tudíž jsem si to od nich nenechala líbit. A potom co jsem nakopala třídního frajírka pod topení, a zrovna v tu chvíli přišla třídní na hodinu, tak jsem měla celkem klid. Krom poznámky že se peru při hodině :s: Nebo si vzpomínam že mě při hodině taky třeba bodali kružítkem do zad (to seděli za mnou). Tak jsem se prostě zvedla, normálně jsem k němu došla a dostal takovýho facana že spadnul ze židle. Učitel koukal s vytřeštěnýma očima, tak jsem mu to normálně vysvětlila proč jsem to udělala. Uznal to, a ještě jim napařil poznámky

In reply to by Boža

nejde. Hlavně když jich je víc. V každý třídě se najdou hrdinové, kteří potřebujou aby jim tu holku někdo podržel a oni ji mohli šikanovat. To jsem taky zažila a určo nebudu zdaleka jediná. Tihle frájové jsou silný jen v houfu dalších, jinak jsou pos... až za ušima. Ať je Lucka bojovná jak chce, tohle prostě neovlivní.

ahojky Boži,
teď jsem na tebe myslela, že ti musím napsat, jak se ti daří?
to je mě líto, že Natálka je nemocná a teď to leze i na tebe,
holky, z toho se brzo dostanete,
tak držím pěstičky, ať jsou bacilky brzo pryč ;)

In reply to by Boža

jo, daří se mi celkem dobře, v rámci možností ;)
mimo jiné strašně moc mi chutná, nebo ani né, že chutná, prostě se cpu, ani o tom skoro nevím, takže ze mě bude buldozer :°:
jo, to počasí stojí za prd, ale zase na druhou stranu, je lepší, že není sníh, ten nemám ráda, ale už se těším až bude svítit sluníčko,
to hned jsou lidi kolem dokola jiní, už se tolik nemračí

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky