Začínám být zoufalá :( - jaký kočárek???

05.02.2010

Pomalu jsem se začala dívat po kočárkách. Chci si koupit kombinovaný kočár i s autosedačkou, ale potřebuji, aby byl co nejvíce vhodný do terénu. Jezdíme hodně do přírody. po dlouhém pátrání jsem vybrala tento http://www.batolata.cz/detail.php?zbozi=1788620 , ale hodně se o něm psalo, že je tvrdý a nemá pérování. Tak já už nevím. Máte někdo zkušenost s kočárkama x-lander, nebo jestli máte tip na jiný kočár, moc ho uvítám. Děkuji za každý názor. ;) :a:

Kliknutím vložíte smajlíky:

In reply to by lussi

Já právě nevím, jestli se dají kolečka zaaretovat. Musím to někde zjistit. Myslím, že hlavní je jaký je sporťák. Hluboká korba je na chvílu a později se to dá řešit už sporťákem.. Děkuji moooc za info ;)

In reply to by sucham

X-lander má sousedka, je s ním hrozně spokojená a neboj, kola na tomto kočárku se zaaretovat dají. Je to vidět i na této fotce, jsou tam na předních kolech pacičky, který jen zaklapneš. My máme Tako jumper a taky jsem s ním moc spokojená, i do terénu, řekla bych, že je dost podobnej X-landeru a kola se dají taky zaaretovat. Papa

In reply to by lussi

AHoj,taky máme firkon f7 do terénu je super,ale na léto ti musí stačit že bude koukat na tebe a né ven,protože sice jde rukojed otočit,ale špatně se s tím manévruje,ten tvůj vypadá moc pěkně,tak snad ti někdo něco napíše :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka