Můžu kojit, když jsem "nachcípaná"???

03.02.2010

Ahoj tetičky.
Prosím vás, můžu kojit, když je mi docela dost špatně?? ještě ráno mě jen bolelo v krku, ale teď je mi příšerně. Z nosu mi tečou vodopády, hlava mi třeští a kašlu jako blázen. Nejradši bych zalezla do postýlky a nic nedělala!! Manžel má ale dnes noční a tak mám teda smůlu. Bojím se, aby to přes mlíčko ode mě Kubíček nedostal.......

Kojit určitě můžeš,spíš musíš,ale pokud budeš mít vysoké horečky tak to nesmíš to se pak mění složení mléka a to je pro mimčo špatný může začít zvracet a něco i víc,to pak musíš hlídat teplotu a srážet si jí paralenem a nebo odstříkat mléko dát ho do horké vody a pak to můžeš teprve podat mimču,přeju brzké uzdravení už to máme za sebou a byl to pěkný záběr,abych nenakojila s vysokou teplotou a mimču neublížila.

koj, koj, koj, Kubíček od tebe dostane přes mlíčko protilátky a nachlazení přestojí ;)
kluk ode mne takhle ani nechytil střevní virózu

Ahoj, já sem nastydla ještě v šestinedělí...malej taky tačal prskat a měl rýmu. Teď už mu sou dvě měsíce a před týdnem sem byla opět nemocná, kojila sem a malej nemocnej nebyl :n: :)
Takže určitě koj dál, protilátky se k miminku dostanou :C]]:

Ahoj, to víš že jo. Naopak to bude pro miminko prospěšný. Do mlíčka se ti dostanou protilátky a mimčo to nechytí a kdyby jo, tak to bude mít lehký průběh. Já kojila během chřipky a malej byl v pohodě.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka