dotaz na TP

04.02.2010

ahoj tetičky, jak se máte? Dnes jsme byli opět v poradně a vše dopadlo dobře :qu: jen mě zarazilo, že když jsem jim řekla od kdy cítím pohyby, tak mi posunuli TP o tři týdny dopředu :$$: podle PM je TP 26.6., podle uzv 24.6. a podle pohybů 3.6. je to možný????? dnes jsem 20+0 a pohyby jsem cítila v 17+6 (jsem prvorodička). No nic je to jen taková kravinka, stejně si Honzík vyleze až on uzná za vhodný :||): Po poradně jsme šli s kámoškou do města a udělala jsem si radost pár hadříkama pro malýho. Jinak v pondělí jdeme na 2.velký uzv a to i s taťkou už se moc těšíme. Jo ještě k těm pohybům, já už ho cítím docela dost i přes ruku,ale na bříšku nic nevidím a vždy když mi na bříško položí ruku Vláďa tak Honzík úplně přestane, takže tatík vždy trochu zklamaný. Tak se mějte hezky a v pondělí se zase ozveme jak jsme dopadli na uzv, tak pápá :a:

děkuji za odpovědi tetičky, popravdě řečeno tak nějak "počítám" (to jsou hodně velký uvozovky) s termínem podle PM. Jinak tenhle víkend se chystám vyklidit to skladiště v pokojíčku,aby se mohl začít připravovat, protože za chvíli na to už nebudu mít tolik času kvůli státnicím, vůbec se mi k nim nechce, nu což bude další vzhrůšo k tomu konci těhu. Tak přeji hezký den a v pondělí zase napíšu až se vrátíme z velkýho uzv, doufám,že tam toho pindíka :°~°: opět potvrdí :dance:

Ahoj Verunko, ja se specielne na tohle posouvani terminu diky pohybum ptala Dr- ja jsem je citila poprve 17+00 a jsme take prvorodicka. A Dr mi rekla, ze se to delalo driv, nez byly utz, ale ze je to dost nepresna metoda, takze se dneska uz ubec nepouzziva, ze je to presnejsi podel utz. Takze se divim, ze ti to posunuli...kadzopadne bych to nebrala mnoc vazne- i kdyz stat se muze cokoliv, ze?

Ahojky,to je ale divny,vzdyt kazda zacne citit pohyby jinak,kolikrat s rozdilem nekolika tydnu.Ja jsem take prvorodicka a pohyby citim od 17+2 a take mi TP nezmenili,asi bych se drzela toho datumu PM.Jinak holciny tu pisou,jak uz jsou jim ty pohyby na brisku videt a ,ze je tatkove citi,ale u me nic,tak jsem z toho trochu zklamana.A to se ve me kolikrat sije jako cert,ale neni ani nic videt ani z venku nic citit :-(.Tak pa pa a krasne tehulkovani a pises to hezky,az se malemu bude chtit ven,tak si to urci sam :-)

ahojky tak já podle PM taky 26.6 a pohyby cítím od 18 týdne také a už cíítm dost pravidelně a dost dobře přes ruku také, dr jsem řekla od kdy cítím pohyby a nic mě neposunul jen se usmál :-) Jinak se opatrujte a mějte se krásně

Ahojky to je divný já cítila pohyby taky brzy jsem taky prvorodička ale nic mi neposunuli, jo a náš Jurášek tak dlouho tatínka škádlil ale teď už je to asi týden úplně v pohodě, kdykoliv začne řádit tak si tatínek sáhne a dočká se a boule už jsou na bříšku tak strašně vidět, jak se tam přetáčí a dělá salta a to nejsem žádný hubenďour.Určitě ti to co nejdřív taky ukáže.

z toho si nic nedělej,je to normální já to mívám i o dva měsíce dříve podle pohybů...Ber termín podle ms...vše je ok!!!
No mimča se rádi tatínku schovávají,to znám a na pohled to bude vidět později a dost zřetelně...
Tak ať je i nadále všechno ok!!!!papa Terka :k:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky