holky ktery??

04.02.2010

rozhoduji se mezi dvema a potrebuji radu. buto tyhle http://www.batolatko.cz/?p=productsMore&iProduct=4002&sName=Golfove-hol…
a nebo tyhle http://www.medvidekshop.cz/37-Detske-kocarky-Golfove-hole/7720-Golfove-…
a ty prvni bych mohla koupit na jare rok stary za 2200. poradte. dekujiii

Kliknutím vložíte smajlíky:

mě se líbí ten první
ale podle mě je teda 10 kg na golfky dost

já má pořádný sporťák, ve kterým Vojta jezdí ještě ted v roce a půl a ten váží 13 kg
taky jsem přemýšlela o golfáčích, ale odradila mě ta jejich hmotnost-vím, že jsou třeba i 6kg golfky, ale s těma to zase není moc do terénu-takže mít leda 2 kočárky :-)

In reply to by Kylli

tak to jsi me Kylli udelala radost s tim,ze jeste maleho vozis ve sportaku,me totiz kazdy rika,ze mam spotak prodat,ze uz v nem na jare malej nebude chtit,mame Terra 3 a jeste mame 4kombinaci,ale tu chci uz pomalu prodat.Mame tady spatny teren,ale zase golfky by byly dobre u nasich v Plzni.

In reply to by Terka1980

hele my jezdíme hodně na dovolené-do přírody,na hory a potřebujeme pořádná kola-máme sice 3 kolku, ale vůbec si nestěžuju
Vojta má ve sporťáku krásné pohodlí-je dost široký, nacpu ho tam v pířové bundě a ještě s teplém chlupatém fusaku a je mu dobře a v létě tam může tancovat.
Máme Chicco Trio S3
Golfáče jsou super do města ( i když ten můj kočárek taky)-ale stejně ho do mhd (jezdím autobusem) stejně sama nevynesu-Vojta má skoro 12 kg a to bych se strhla.Takže golfky u nás zatím nepřipadají v úvahu, i když se mi jich hodně líbí :-)
Měla jsem v létě půjčené golfky a krize-jela jsem na delší procházku a byla jsem z toho unavená a těšila jsem se moc na svůj kočárek a nedala bych ho pryč ani náhodou :-)
tzn. Miluju svůj kočárek :-):-)

white_tie (neověřeno)

In reply to by petula25

Bavila jsem se s kamarádkou, prodává kočárky a říkala, že ABC má hodně reklamací, brzo se pokazí nebo se zničím opotřebením (třeba po půl roce užívání). Já jsem měla též ABC vybraný, ale všichni mě od něj odrazovali, kamarádka si ho pak koupila a po měsíci ho prodávala, protože s ním vůbec nebyla spokojená. Četla jsem to i někde na netu, že jsou to jedny z nejzávadnějších kočárků

www.white-tie.rajce.idnes.cz
www.prckoviste.cz/maxmilian

In reply to by Terka1980

Ale uz se mi libi zase jinej :-) mrkni do KOCARKU HOLKY POTREBUJI RADU.
Libi se me jane carrera,ale neni to ten natym obrazku.Jen uvazuji ote barve :) :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka