rodinné smutné události mě dostaly...už zase

03.02.2010

Ahoj holky,
jsem smutná, tahle zima je fakt něco. Vypadá to, že brzy budeme mít další pohřeb, zrovna ted, když čekáme miminko, budou všichni zase smutní. Nejdřív děda z přítelovi strany před měsícem, ted můj děda... je to blbý, je to život, já vím.
Už se fakt moc těším na jaro, až budu mít maličkýho u sebe, mě se to furt tak táhne...

Jinak se máme dobře, to jo, dokonce i strach z porodu ze mě nějak opadává a hážu to za hlavu.
Občas bolí záda, píchá v bříšku, velrybí sexík nic moc, ale s přítelem vše ok, je to mezi námi pěkný,stará se a těší.

Taky třeba když jsem včera pekla a trochu se spálila, tak jsem bulela jak hysterka asi půl hodiny, nešlo to vůbec zastavit, taky to znáte,co? to jsou ty hormony, já vím.
Na velký ultrazvuk jdu až za týden, dělá mi ho pozdě ten můj Dr, už se těším, že Jiříka uvidím.

Přeju vám pěkné finišové těhulení a at už máme ty prcky v náručí,co ;)

Ahojky Marcy, je mi to moc lito, tak aspon posilame podporu na dalk :( :h: u Uvidis, cas vse preboli :h: S temi zachvaty place, to znam taky, neco aspon pro pobaveni, vcera jsem mela pustene Ocko a zrovna hrali od Luneticu Mamu, tak jsem si sedla do gauce a rozbrecela se jak mala holka, pritel za mnou prisel a nevericne na me koukal, jestli to jako myslim vazne a brecim u Luneticu...tak jsem mu vysvetlila, ze to asi hormony...no nic no, nic s tim neudelame, ale bude zase lip, uvidis :a:

Ach jo, ja nevim pro to vzdycky plati a platit bude. Za kazdy novy zivot je v rodine smrt..kam se podivam tak to bohuzel plati, tak doufam ze nam se to aspon vyhne. Kdyz jsem se narodila ja, tak muj deda umrel tri dny pote. Marcy je to smutny ale drz se, proste i tohle k zivotu patri a malicky ti VSECHNO vynahradi. Ty zachvaty place znam :-) ale aspon se clovek tak nejak uvolni nebo jak to rict..holt brzy bude lip!!! Tesim se asi stejne jako ty a vsechny tady az to nase zlaticko budu drzet v naruci!!

Marcy, je mi líto, že teď máte takové těžké období :\/: . Ale pravdu máš v tom, že je to lidský koloběh. Ztráta blízkého osoby vždy moc bolí a bohužel tady pomůže a vyléčí vše jen čas. Vždy je třeba si najít nějaký záchytný bod, který tě bude pořád držet nad vodou. A to ty přeci máš!!!!!!!!Tak se snaž zaměřit se na prďolku a těště se, že u vás bude brzy krásná novina...... malý Jiříček :cc): ! :k:

Ahojky, tak to je mi líto, držte se..... hlavně, že je miminko v pořádku, to je teď hlavní ;) jinak já byla včera taky šikovná, pekla jsem buchtu a vařila a řízla jsem se do prstu, samozřejmě do pravé ruky, že :s: a jak beru to železo, tak krve jak z vola :jawdrop: nemohla jsem to vůbec zastavit... no bylo to zajímavý :///: tak si užijte velký utz, nás už nic takového nečeká, tak maximálně návštěva v porodce..... :c: :a:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Díky.
jj, nic nenaděláme, ale je to o to horší, že je člověk těhu a ty hormony a tak...ale snažím se myslet na našeho mrnouska a být relativně v pohodě.

to mě mrzí,vždycky je to hrozná rána,když někdo umírá v rodině ... vím o čem mluvím. :( Já doufám,že tento rok bude u nás bez pohřbu ... Měli jsme ho v roce 2007(Ančí byli 3 měsíce) a bylo to tuze těžký období. :\\: Jednalo se o mého 47 letého tátu a život si vzal bohužel sám.A minulí rok to byl zas můl 14 letý bratranec a opět si vzal život sám(nejspíš kvůli holce).Já ti nevím,ale je to jako prokletí.Děsný,fakt. :( Já jen doufám,že až budem pohřbívat opět tak to bude alespoň stářím ... hezky přirozeně-nebude to bolet míň,ale člověk se s tím lépe smiřuje a neptá se PROČ.Tak hodně síly Marcy. :k:

In reply to by Lyret

Ahoj Lyretko, to je tedy opravdu hrozné, co tu píšeš :( to muselo být o to horší, že neodešli přirozeně, to si ani neumím představit...jak si to zvládla...tak at už se nic takového nestane přeji.
A děkuju, musí se to zvládnout.

In reply to by marcy

Já ti ani nevím jak jsem to přežila-hlavně to s taťkou ... byl můj oblíbený rodič.Já měla jeho a ségra zas mámu.Ještě jsem ho viděla 15.10 na můj svátek a druhý den to udělal,když nikdo nebyl doma. :\\: Našel ho můj nejstarší bratranec ... Táta měl těžkou cukrovku a neozýval se a máma byla v práci a tak tam bratránka poslala ... no nevíme proč to udělal,asi Nám nechtěl být na obťíž ... měl záchvaty každý den a byl v invalidním důchodu ... už ho nebavilo žít. :( Máma byla na prášcích a ségra taky,jen já si to odtrpěla hezky za syrova a v bdělém stavu ... kojila jsem a nechtěla jsem stratit mléko.Táta mi pořád chýbí ... jo termín 1.3 je zvláštní(měl by totiž přesně ten den 50 let).A bratránek byl taky šok :? To jsem též oplakala,ale spíš mi bylo líto tety(tátová sestra) ... ještě-že má ještě jedno dítě a letos chce miminko(je jí 36 let-tak jí to moc přeji,alespoň jí to trochu pomůže si myslím).

Ahojky Mací to je mi lito,ale bohuztel tak to proste je jeden zivot odchazi a dalsi prichazi ja kdyz otehotnela tak mi take akorat zemrel deda,proste to je zivot,ted jeste ke vsemu ty splíny vid a hormony to je teda neco,tak mysli mna to ze za chvilinku uz maleho pochovas a polibas a bude ti krasne.Ten velrybi sexik zavidim :s: u nas nic neprobiha a ja bych pritom chtela,ale uz ani nevim jak zacit :00: a navic si prijdu tak neohrabana a vnucovat se mu nebudu....takse opatrujte pa

In reply to by Nikkys

Snažím se myslet na to pěkný,ale je fakt, že sem ted cíta... Něco na tom bude, že někdo musí uvolnit místo novému životu...
To my máme jenom jednu polohu, ve které nám to jde a dobrý jako, ale pak mě bolí další den celý tělo, tak to není tak moc často...v tomto ohledu se těším, až bude malý venku :)

Ahojky, teda nemas to jednoduche...drzim palce, abys to vsecko zvladla...jeste, ze mas hodneho chlapa...Jinak ja taky pekla buchtu, pripalila sem ji a taky sem to obrecela... :s: No uz abych mela drobecka u sebe :qu: ...Pozdravuj Jirika a neboj, vsecko se to nejak zvladne (i ty buchty :s: )

Vůbec ti nezávidím. Umím si docela představit jak ti je. V pátek nás taky čeká pohřeb. Je to hnus. Jak jsem se to dozvěděla, :§) jsem 2 dny. Drž se a přeji ať ti dobře dopadne UTZ a hezký zbytek těhulkování.
Měj se.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka