Návštěva porodnice :D

05.02.2008

Ahojte holky,tak jsem si byla dneska obhlednout porodnici v CB a nevim nevim.Celkový pocit nif mof.Zitra snad jukneme do Hradce a uvidime.Ale stejne az to na me nakonec prijde,tak budu rada za cokoliv ze?:)

ahoj, taky se rozmýšlím mezi čb a krumlovem..spoustu známých mi doporučuje spíš krumlov, že se to tam během posledních let o dost zlepšilo..v čb jsou prý sestry na oddělení šestinedělí neochotný a hrozný. tak nevím.. na hradec jsem slyšela taky pochvalu, prý je to tam teď modernější, ale tam to mám moc daleko..

In reply to by Petinka

No právě a dneska to nebylo nic moc ta.Vsechny sestry studeny jak psi cumak.A s tou ochotou jsem to prave slysela taky.Jsem byla jednou na operaci v CB a to byla strasna zkusenost.Jsem pak zirala kdyz jsem byla v Praze na operacich jak tam byli sestricky ochotny.Vybaveni teda nic moc,ale pristup 100krat lepsi.

In reply to by Kubí

myslím, že při porodu nám to bude vcelku fuk, jaký jsou sestry, jde spíš o ty dny potom..já jsem už rozhodnutá pro ten krumlov, čb mě odradila. asi jak je to větší porodnice, tak mají sestry více práce. a já jako prvorodička se budu určitě na všechno pořád dokola ptát, tedy co a jak mám dělat, tak bych potřebovala, abych kápla na nějaké příjemné sestry..

Ahoj já tam byla už na monitoru a není to tam tak špatné v každé nemocnici i porodnici je něco.Ale jak píšeš až to přijde tak to bude jedno. :s:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka